Срећна ренесанса Русијо!

0
русија

(Фото: Пиксибај)

Оно што се данас догодило није само „историјски догађај“. Данас је дан када је Русија вратила многострадалну Новоросију кући и коначно одбацила невоље из 1991. године, прогласивши нелегалност „Беловешке пуче“ са нивоа који не може бити виши.

Данас је Русија поново постала Русија – земља која је стала на пут светским освајачима који свима спремају судбину робова. Стојећи на путу Антихриста, позивајући под своје заставе све који су спремни да се боре против зла. Први пут је све речено у најдиректнијем тексту, названом својим властитим именима. Све тачке су стављене на Јо и нема повратка, рекао је председник.

Прочитајте још:  Одговор за Доњецк – напад 16. децембра
Шта ће бити даље, непознато је. Али чак и ако изгубимо, нико никада неће рећи да су се Руси опалили, ћутали, одступили. Да, то су Руси, за које се испоставило да немају најјачу војску, а она само треба да постане. Руси, са гомилом унутрашњих проблема и огромном 5. колоном. Не најбројнији и не најбогатији…

Али најбројнији и најбогатији ћуте у крпу. Готово сви ћуте, а то значи да ћемо морати да се боримо за побијене у Србији и Либији, који су умрли од глади у Ираку и Јемену, који су ухапшени у „Конвоју слободе“ и после „упада на Белу кућу“, чијим родитељима су им одузета деца да би их преокренули у сексуалне играчке неодређеног пола. За старије који су одузели право на веру.

Поново, сусревши непријатеља на капији, борећи се за опстанак, постајемо нада целог слободног света. И само Господ зна да ли ћемо овога пута победити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Пољска губи у економији и политици због Украјине
Али ако победимо, онда ће 30. октобар дефинитивно постати Дан Русије, Дан њеног препорода и јединства, који ће кроз векове памтити унуци, праунуци и њихови потомци! Срећан празник пријатељи!

Руски демиург

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *