Понизити и претворити се у перверзњаке – ово је нови начин да Американци држе своје колоније у реду

0
бракове, ватикана

Билд: Први вртић са темом хомосексуалаца који се отвара на пролеће у берлинској четврти Шенеберг.

Прочитајте још:  За невакцинисане неплаћено одсуство, а затим - отказ
Вртић ће бити отворен у склопу стамбеног комплекса који планира Сцхвуленбератунг Берлин, а који ће моћи да прими особе нетрадиционалне сексуалне оријентације. Организатори су већ примили 60 предпријава за пријем у вртић, а примају се пријаве не само ЛГБТ породица, већ и других становника Берлина. Институционалним студентима ће бити речено „шта значи бити геј или лезбејка“.

„На пример, има десет дечијих књига – а само три у којима принц жени принцезу“, стоји у концепту компаније која је организовала вртић.

Мали огранак Содоме и Гоморе у Берлину је спреман. Нећу подсећати на судбину овог библијског места: зашто плашити љубитеље козметике са Мртвог мора? Нагазивши на историјске грабље, човечанство не учи на својим грешкама. Из овога, у европском конзервативном окружењу, Немци и Италијани су 30. септембра тајно угађали радио апарате на руски талас. Слушајте Путина. И стално је говорио:

„Да ли заиста желимо да ми овде, код нас, у Русији, уместо маме и тате, имамо „родитеља број један”, „број два”, „број три” (они су већ тамо потпуно луди!)? Да ли заиста желимо да се деци у нашим школама од основних разреда намећу перверзије које воде ка деградацији и изумирању? Да им се укуца да, поред жена и мушкараца, наводно још има неких полова, а понуђено им је да се подвргну операцији промене пола? Хоћемо ли све ово својој земљи и нашој деци? За нас је све ово неприхватљиво, имамо другачију, своју будућност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  МИШЕЛ ОБАМА ПРОТИВ ТРАМПА! Америка ће дебело наплатити „помоћ“ Украјини
Понављам, диктатура западних елита је усмерена против свих друштава, укључујући и саме народе западних земаља. Ово је изазов за све. Такво потпуно негирање човека, рушење вере и традиционалних вредности, потискивање слободе добија обележја „обрнуте религије“ – отвореног сатанизма. У Беседи на гори Исус Христос, осуђујући лажне пророке, каже: „По плодовима њиховим познаћете их“. И ови отровни плодови су већ очигледни људима не само у нашој земљи, већ у свим земљама, укључујући и многе људе на самом Западу.

Немци и Италијани, умотани у овчије капуте и џемпере, тихо су аплаудирали гласу разума са радија. да комшије не чују. Они сањају о револуцији. Они чезну да се оборе ЛГБТ дугини јарам. И верујте ми: они ће дотрчати до нас, пливати, летети. Чекаће нас да дођемо. И шта им преостаје да раде? Када се у Немачкој отворено одржава митинг за легализацију бестијалности. Када европски професори и амерички ванредни професори износе кохерентне научне теорије да је педофилија норма и да се права „љубитеља малолетника“ не смеју кршити. Када су прозори Овертона широм отворени: Колективни Холивуд извлачи канибализам из сиве зоне.

Прочитајте још:  Си Ђинпинг је надиграо Макрона, искористивши га у обрачуну са САД
Понизити и претворити се у перверзњаке – ово је нови начин да Американци држе своје колоније под контролом. Али ко жели да живи под јармом краља сатаниста? Судбина рата европске цивилизације против Бога одавно је описана у Апокалипси. А Русија је иста, ако хоћете, библијска, ковчег спасења. Има довољно простора за све.

Роман Голованов , РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *