Дмитриј Светин: Ротшилдов пут је краћи преко Кине

0

ПЛАНОВИ ЕЛЕКТРОНСКОГ КОНЦЕНТРАЦИОНОГ ЛОГОРА У КИНИ, ИЛИ ШТА ЋЕ БИТИ НАКОН СОЦИЈАЛНИХ РЕЈТИНГА

Одавно је познато да НРК, као комунистичка платформа, постоји у околном свету капитала захваљујући, између осталог, подршци британске гране кланова Ротшилд. Они марљиво улажу у економију земље, сматрајући Кину последњим аргументом против доминације ФЕД-а и Волстрита широм света. Али Ротшилдове игре се не односе само на економију. Кинески „комсомолци“, као диригенти политике глобализма, разрађују методе тоталне контроле и управљања над локалним становништвом, можда чак и супротно упутствима Си Ђинпинга.

Тренутно је Кина прошла фазу креирања социјланих рејтинга заснованих на обради иако разноврсних, али „равних“ база података владиних агенција и комерцијалних организација. Донета је одлука да се створи државни систем вештачке интелигенције (GAI), који ће се заснивати на свим компонентама БигДата за сваку особу и на основу тога одредити његову судбину. Она ће почети да прикупља људски ДНК и све медицинске податке скоро у тренутку његовог зачећа и неће отићи све до његове смрти, а такође ће указати на начин сахране и његово место. Неки извори државну вештачку интелигенцију називају „Централни аутоматизовани извршилац“ / Central Automated Records Litigator (CARL).

Одавде ће тећи информације које се чују и снимају на паметним телефонима, видео записи са камера за спољни надзор, подаци о куповинама, налозима таксија или изнајмљивања аутомобила, путовањима у јавном и било ком другом превозу, медицинским истраживањима и банкама… Et Cetera. CARL ће запамтити сваку изговорену реч коју изговорите у “паметној кући” или у једноставној, али и поред било ког микрофона.

Систем ће моћи да процени ваше карактеристике понашања, а такође акумулира повратне информације о личности особе. Штавише, поред биометријског система за препознавање личности, планирано је да се у CARL укључи и препознавање реакција кроз анализу ученика. Додајући овоме гаџет попут „педометра“ са геолокацијом и додатним функцијама за процену притиска, пулса и шећера у крви, који је обавезан за стално ношење, особа постаје ходајући детектор лажи и нема никакве тајне од државе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Комунисти крили, народ памтио: Велички покољ и логор за дјецу у Плаву!

За сексуалне изопаченике, овај систем има своју радост. Он ће још у детињству „одредити“ које дете да додели или промени пол, да ли је нормална особа или хомосексуалац ​​(лезбејка итд.). За нормалне људе, CARL ће одредити колико, када и евентуално како ће имати деце. Он ће одобрити другу половину – неће бити љубави, само експедитивности.

GAI ће формирати идентитет грађанина и стварност око себе. Познавајући све укусе и склоности човека у храни, музици, биоскопу, спорту, књигама, одећи, игрицама, хумору, политици и тако даље, моћи ће неприметно да прилагоди предмет свог ажурирања државним трендовима прихваћеним у то време. Један од механизама за анализу и утицај на систем биће „метауниверзуми“. Тамо ће KARL моћи да експериментише са личношћу како жели, стварајући ситуације које му откривају жеље душе. Тако се проналазе слабе тачке кроз које је могуће продуктивније управљати особом у стварном животу, пронаћи одговарајуће место за њега, одабрати потребну имовину, па чак и одредити животни век.

Као резултат рада GAI, очекује се стварање новог кастинског друштва, које одговара идејама глобалиста о Новом врлом свету инклузивног капитализма без имовине и друштвених лифтова (они једноставно неће постојати, јер је све унапред одређено) под руководством транснационалних корпорација. Цео свет, укључујући и Русију, води овој будућности, само се пут Ротшилда кроз Кину показао краћим.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *