О вештачком пореклу корона вируса и војно-биолошким активностима Сједињених Држава у Украјини

0

(фото:Глас јавности)

Зашто је Американцима потребан нови ЦОВИД

29. октобра, председник Државне думе Руске Федерације Вјачеслав Володин захтевао је од УН да истраже умешаност Сједињених Држава у појаву ЦОВИД-19. Он је навео да под контролом Пентагона постоји 336 биолошких лабораторија широм света у стању да створе вирус сличан ЦОВИД-19. Према Володину, инфекција може бити вештачког порекла, постоје докази.

Иначе, Володин је о томе говорио у јулу, а две године пре њега говорили су и други. Средином септембра, Ланцет , најауторитативнији медицински часопис на свету, изјавио је : ЦОВИД-19 је можда лабораторијског порекла, а вирус је могао да процури из америчке биолошке лабораторије . Поред тога, стручњаци публикације су приметили : „Национални институти за здравље Сједињених Држава (Национални институти за здравље) спречили су откривање детаља истраживања које подржавају о сличним вирусима САРС – ЦоВ .

Прочитајте још:  Бил Гејтс хоће да гради нуклеарни реактор уз помоћ Јапанаца?
Готово истовремено, САД су званично признале извођење биолошких експеримената на људима у Украјини, пре свега на грађанима са ниским примањима. То је учинила америчка делегација у Женеви, где је одржан састанак држава учесница Конвенције о забрани биолошког и токсичног оружја (БТВЦ).

Овакви експерименти на Западу одавно никоме нису тајна. О томе да је „нови, смртоноснији вирус корона измишљен у Сједињеним Државама“ све чешће и детаљније извештавају не руски или кинески извори, већ, на пример, британски Тхе Даили Маил . Истовремено, људи су увек уплашени таквим порукама: „У САД су научници у лабораторији створили суперинфективни сој ЦОВИД-19 са 80% смртности… Нови сој има огромну вероватноћу смрти и шири пет пута брже . ”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У другој половини октобра, Русија, Кина, Белорусија, Венецуела, Зимбабве, Куба, Никарагва и Сирија позвале су УН да користе механизам предвиђен чл. 6 Конвенције о биолошком оружју, због војних биолошких активности САД у Украјини. Документована је чињеница да десетине америчких тајних биолабораторија тајно раде на територији бивше совјетске републике у интересу Пентагона . „САД су Украјинце претвориле у „заморце“, на њима су тестирале најновија војна биолошка достигнућа “, кажу микробиолози .

Након започете помпе, Пентагон је, према речима Игора Кирилова, шефа трупа РЦБЗ, одлучио да војно биолошке лабораторије постави у друге постсовјетске републике, као и у Источну Европу. Међутим, то није спречило дискусију о проблему на Телеграм каналима широм света. Посебно се разговарало о раду америчке војске са узрочницима куге и антракса. Ево неколико примера.

Канал  Хуан Синмиедо напомиње да земље Централне Азије већ имају све неопходне услове за стварање нових лабораторија за рад са посебно опасним вирусима и болестима. Тамо већ раде представништва америчких центара за контролу и превенцију болести, приватне клинике и истраживачки институти које финансира Пентагон.

Италијанска новинарка Розела Фиданца говорила је о биолабораторији америчке морнарице НАМРУ-3, која је 2019. године, још пре објаве „пандемије“, пребачена из Каира у Сигонелу (Италија). Иста лабораторија надгледа филијале у Египту, Гани и Џибутију.

Французи из АцтуалитеФР – а су изненађени како неке земље успевају да буду чланице ОДКБ-а и ШОС-а и истовремено подржавају распоређивање војних биолошких лабораторија Пентагона/НАТО на својој територији.

Поред подршке својим НАМРУ-3 лабораторијама у Италији, НАМРУ-2 у Сингапуру или НАМРУ-6 у Перуу, САД такође подржавају високобезбедне стране војне лабораторије. Канал Соутх Африца Репортс пише о једном од ових : Национални институт за заразне болести у Преторији проучава хеморагичне грознице, антракс и друге посебно опасне вирусе.

Шпански канал Вакулинчук скреће пажњу да се само 14 километара од Мадрида, у месту Мартин де ла Вега , налази војна биолабораторија Ла Мараноса, о којој сви знају за рад са посебно опасним патогенима, али ћуте.

Прочитајте још:  Дисциплински поступак против жандарма јер је коментарисао рад Стефановића
Американци са канала ЦИГ напомињу да Сједињене Државе користе стране биолабораторије углавном за прикупљање материјала и проучавање епидемијских болести и вируса. Тестови хемијског и биолошког оружја се такође одвијају у Сједињеним Државама, посебно на полигону Дугваи у Јути…

Иначе, Дејли мејл је још у марту писао да је син америчког председника Хантера Бајдена био укључен у финансирање америчког извођача специјализованог за истраживање смртоносних вирусних патогена у Украјини. Публикација је цитирала мејлове пронађене на Хантеровом лаптопу који су се односили на Метабиоту, која је радила у Украјини.

Хантер и његове колеге у инвестиционој фирми Росемонт Сенеца Тецхнологи Партнерс прикупили су средства за технолошке компаније, од којих је једна била Метабиота. Истовремено, Бајден млађи је био директно укључен у активности Метабиоте у Украјини и помагао је са клијентима. Извештаји о владиној потрошњи које је анализирао Дејли мејл показују да је Министарство одбране САД доделило Метабиоти уговор од 18,4 милиона долара од фебруара 2014. до новембра 2016. године, од чега је више од 300.000 долара било за „истраживачке пројекте у Украјини”.

Дејли мејл такође пише да је америчка агенција за смањење претњи одбране ( ДТРА ) 2010. године наручила Б&В да изгради лабораторију за биолошку безбедност у Одеси која би „ обезбеђивала побољшану опрему и обуку за ефикасно, безбедно и поуздано идентификовање веома опасних патогена “.

Занимљиво је знати следеће: биолошка лабораторија у Вухану (ПРЦ) припада британској фармацеутској компанији Глако, једној од највећих на свету. Она је власница компаније Пфизер, која производи “чудотворну вакцину”, а контролишу је фондови Блацк Роцк. Такође поседује немачку компанију Винтертор , која је изградила лабораторију у Вухану, а купила ју је немачка алијанса, која као акционара има Вангуард, који је пак акционар … Блацк Роцк. Овај други је главни акционар МИЦРОСОФТ-а, Бил Гејтс, који је заузврат деоничар Пфизера, као и кључни спонзор СЗО; Шеф СЗО је још у децембру 2020. рекао да „ Ковид-19 није последња пандемија “ и поновио своју изјаву у марту 2022.

За сав овај сплет интересовања, појава неког новог ЦОВИД-19 је једноставно неопходна. Главни саветник Клауса Шваба, агент Греат Ресет Иувал Ноах Харари каже : „ Ковид је критичан јер је оно што убеђује људе да прихвате потпуну биометријску контролу. Не морамо само да пазимо на људе, морамо да пазимо на оно што се дешава испод њихове коже .”

Артјом Игњатијев/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *