Објекат спортског аеродрома у Подгорици офарбан црвено-белим шаховским пољима [ИСПРАВКА]

0

У задњих неколико година у подгоричком Аеро клубу „Шпиро Мугоша“ је поприште скандала, у коме могуће и има елемената кршења закона који уређују рад спортских друштава, па чак и кривичних дјела.

Актуелно руководство на челу са Есадом Шаиновићем привилеговано је и протежирано од стране ДПС-а. Брине то што се и 2 и по године од пада ДПС-а не мијења ништа поводом провјере легитимитета руководства на челу са Шаиновићем, иначе функционер Либералне партије. Прије више од мјесец дана Министарству спорта упућен Захтјев за понављање поступка избора руководства аероклуба „Шпиро Мугоша“, уз образложење да најмање 2 члана скупштине нису испуњавали услове да тамо буду делегирани,да апсурд буде већи то констатује министарство спорта под руковоством министра Јановића.

Прочитајте још:  Трагична Издаја: Случај Олдрича Џејмса и Катастрофални неуспех ЦИА

ИСПРАВКА: Иако је првобитно била пренешена вест да је биста Шпира Мугоше уклоњена испред Аероклуба у циљу полтронисања Хрватској, биста није уклоњена већ је украдена још пре 15 година.

Наведено је и да су објекти аеродрома офарбани у складу са мотивима заставе Хрватске, такође у циљу полтронисања Хрватској али је то у ствари урађено у складу са Конвенцијом о мешународном цивилном саобраћају, који прописује норме за обележавање објеката и појединачних делова аеродрома у црвено-белој или наранџасто-белој боји, како би биле јасно видљиве из ваздуха.

Српска24.ме/Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *