ДПС муке (мудрос…..): „Има нас“ – четника и бјелаша!

0
Албанци, пљевљима, ДПС-а

Албанци

Не дају се Монтенегрини, комунисти црни-врани, не дају своје привилегије, станове и кредите, не дају своје царство, рајска и Милова насеља и остале трице и кучине. Изгубили су све изборе у претходне двије године, али као але и остале немани, бљују ватру на све што није из њиховог дворишта. Сикћу и држе предавања, кажу да без њих одлети Црна Гора, али и читава планета, закон гравитације без њих не важи и да без Мила из тежинског прелазимо у бестежинско стање и летимо директно на Марс и Венеру!

Овога недјељнога јутра, јутра јубилеја Његошевог рођендана, на ДПС порталу јадиковке несрећног Драгутина и Шћепана. Лију сузе, чупају косу, саде тикве и ниску боранију, али не дају своју и само њима знану вјечну Црну Гору. Драгутин од рода Паповића каже да ДПС није антисрпска странка, али да јесте античетничка и антибјелашка и да су против Подгоричке скупштине и да хљеба неће јест, али да четници, бјелаши и подгорички скупштинари неће проћи. Драгутин од рода Паповића диригује и допингује ДПС гласаче да је потоња ура, да четници надиру са свих страна и да излазе из свих тајних канала и множе се геометријском прогресијом. Има их ко на гори листа, а када им се још придруже бјелаши и подгорички скупштинари, не оста ништа од Црне Горе, раскубаше је на све четири стране свијета! Каже Драгутин од рода Паповића да је четничка идеологија антицивилизацијска, да је крвничка, осветничка, брадата, космата и уништавајућа. Гдје она прође ту више нема муслимана, Албанаца, Хрвата, Мађара, Лилипутанаца, маршала и Црногораца!

Прочитајте још:  Русофил Дачић: Србија je спремна да заједно са САД ради на диверзификацији снабдевања енергентима - јер то је у нашем најбољем интересу
Гдје нађе, Драгутине од рода Паповића, четничку идеологију да називаш антицивилизацијском и то уз угла комунизма и обнове Црне Горе од 45.наовамо! Гдје ти на памет паде да четнике називаш злочинцима и антицивилизацијским елементима, а њихову идеологију сурваваш у ништавило и црногорску чорбу од комунизма и остале бораније. Четници су били за капитализам, парламентарну монархију, демократију, приватну својину и остале западноевропске вриједности. А комунисти су се борили против тога, спроводили колективизацију и стигматизацију свега што је долазило из Европе. Сањали су и спроводили друштвену својину и стријељали све што није хтјело са њима. И ко је ту онда против цивилизације- четници или комунисти? Комунисти, Драгутине из рода Паповића, и они су ти који су како јуче тако и данас против цивилизације, посебно западне. Тај Запад, сан данашњих комуниста из редова ДПС-а и осталих филијала, забранио је у свом дворишту комунистичку пропаганду и симболе, прекрио их велом таме и кажњава њихово сликање. Мани се Драгутине, четника и бјелаша, не заводи бираче за Голеш планину, обрачунај се, уколико ти је до обрачуна, са криминалцима у својим редовима и по неким државним фотељама!

А Ђорђе од Шћеповића све који не мисле као ДПС назива мудросерима. За њега сви који не серу што и он су мудросери и требало би их законом забранити. И тврди да их има и више него што треба да запуше нос и уши мудросерима како више не би срали и било шта мозгали. Које је то срање од Ђорђа, па наовамо, које су то мудросерине од мудросера, када бране свога вођу и када држе његов плашт да се не вуче по мудросеринама овога свијета и данашње Црне Горе. За Ђорђа од рода Шћеповића сви осим њега и њему сличних мудросерињају и око клозета играју. Само он запушио нос и дише на шкрге и мудросериња испод маске! Који дијапазон дијалога, комуникације и админситрације! Да се Шћепан пита, као што се не пита, како би те мудросерине послао тамо гдје им је мјесто и ослободио Црну Гору од њиховог присуства и одсуства. Онда би на миру могао до миле воље да мудросере и чисти иза и испод себе. Уколико би имало шта да се почисти, јер тада не би било четника, бјелаша и подгоричких скупштинара да то слушају!

Прочитајте још:  Писмо монаха Романа патријарху Порфирију: Коме сте послушни, Христу или Вучићу?
Који мудросери, мајко Божја. Таман да одеш у четнике, бјелаше и подгоричке скупштинаре, само да то више не слушаш!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *