Бивши представник НАТО у Русији: Са или без Херсона Американци ће Зеленског скинути са власти

0
ђипингом

Владимир Зеленски фото: © AFP / Dimitar Dilkoff / RT

Ако украјински председник Володимир Зеленски пристане да преговара са Русијом, сами Украјинци ће је срушити, али чак и ако одбију, власти Вашингтона ће је срушити.

Прочитајте још:  У Њујорку је одржан митинг против финансирања и наоружавања Украјине
То је изјавио Гери Табах, бивши представник НАТО-а у Русији, у етеру интернет канала „Да јесте“, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Блинкен, и не само“, кажу Зеленском: буди спреман за преговоре са Русијом. Како пре рата, како на почетку рата, тако и сада…притишћу нешто, кажу издајте Украјину, предајте је. Јер сести за преговарачки сто са Русијом на позицијама које она заузима је предаја Украјине.

Или ћете срушити Зеленског ако то уради, или ће га рушити администрација Бајден-Обама ако то не учини. Мислим да постоји опасност да је Саливан дошао у Кијев због овога. Изгледа да ће Украјина пролити крв, платити велику цену за то што се Запад ни на који начин неће упалити.

Таман када се плаше да ће, када десница дође на власт, помоћ Украјини престати, е, у Италији је десница дошла на власт, а војна помоћ је одмах порасла Украјини“, каже Табах.

Прочитајте још:  „Турска ће наставити да шаље снаге у Идлиб и осветиће се“
Он је нагласио да су са или без Херсона, преговори Кијева са Москвом, у сваком случају, предаја Украјине.

„Наравно, одлично је ово што се дешава у Херсону, али ја сам војник и увек размишљам о најгорем сценарију. Најгори сценарио је да ће, ипак, наговорити Украјину да се преда, односно да преговара са Путином. Надајмо се да ће се нешто променити или у Русији, или у нашој земљи, или ће Украјина наставити да стоји“, резоновао је бивши званичник НАТО-а.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *