„Упозоравамо, презиремо, славите анектирање наше земље…“: Шеховићев СД на апаратима због прославе уједињења Србије и ЦГ!

0

(фото:ИН4С)

На најаву свечаног обележавања годишњице уједињења Црне Горе и Србије, у Центру за културу у Беранама, реаговала је Социјалдемократска партија, на челу са Дамиром Шеховићем.

„Добронамерно сугеришемо мериторним политичким субјектима, да моментално интервенишу и спрече одржавање ове манифестације“, поручују, а помало и прете у беранском СД-у.

Прочитајте још:  ПАКТ СА ЂАВОЛОМ: Мило лажима у Хагу враћа дугове Тачију!
Подсетимо, за сјутра је у Беранама најављено и отварање Српске куће.

Најављено је и уручење годишње награде „Слава Србину“ професору Божидару Бојовићу, а у Дому културе биће приређен културно-уметнички програм.

Прочитајте још:  Никола Груевски осуђен на још девет година затвора
Из разлога што је саопштење СД Беране вероватно и понајбоља политичка лична карта ове минорне антисрпске странке, као и због чињенице да, ипак, постоје овакви умови и то међу Васојевићима, одлучили смо да реаговање Дамирових пулена пренесемо интегрално:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Са апсолутним презиром се односимо према намери организатора да у беранском Центру за културу спроведу манифестацију која прославља годишњицу такозваног уједињења Црне Горе са Србијом.

Сви који имало познају историјске чињенице знају да је у питању анектирање наше земље и неутралисање суверенитета од стране поменутог сусједа а истовремено и затирање црногорске нације.

Прочитајте још:  Британски политичар: Kосово није држава и никада није ни било (ВИДЕО)
Позивамо руководство Општине Беране да моментално суспендује срамну манифестацију која симболизује највеће посртање у историји Црне Горе.

Ово има за циљ провокацију свих добронамерних грађана Берана који желе да живе у овом граду и који осећају припадност својој а не туђој држави.

Прочитајте још:  Турска: Одлука Шиптара супротна међународном праву
Мора постојати спремност да се овакви догађаји обележавају у смислу подсетника да се никад више нешто слично не понови а не као у овом случају да се исти прослављају.

Још једном, добронамерно сугеришемо мериторним политичким субјектима, да моментално интервенишу и спрече одржавање ове манифестације“.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *