Доктор Несторовић: Не треба да се бојимо короне, већ епидемије смрти и болести од вакцина! (ВИДЕО)

2
Несторовић

Доктор Бранимир Несторовић

Несторовић: Експеримент је био иницијални, последице ћемо тек видети!

У западној Европи корона експеримент контроле становништва је успео, у неким земљама делимично али је све то само иницијални експеримент који нас уводи у још дубљу и суптилнију контролу, каже професор доктор Бранимир Несторовић у нашој новој емисији Васељенске.

Доктор је и поред читаве ситуације оптимистичан и сматра да иако ће глобалисти учинити да уведу једну владу, неће у томе успети.

Он се осврнуо и на огромну превару зелених странака, које су пре свега у својим земљама уништили и воду и земљу а сада исто то раде и код нас, и навео да је веома важно знати да приоритет њиховог деловања није освештавање еколошке свести већ промоција ЛГБТ и џендер идеологије.

“2003 године америчка амбасада у Србији платила је истраживање коме Срби највише верују. Били су резултати црква и војска. Ја сам одмах рекао мојој жени, сада ће да навале на цркву и на војску, зато што је циљ разорити та нека потенцијална језгра окупљања.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На питање о статистичким подацима о броју смртности од вакцине, доктор наводи да из Европе али и света има јако доста података, али се код нас и поред очигледног узрока све те смрти подводе под изненадну смрт.

“Ево био је овај документарац “Умро напрасно”. то се нарочито код спортиста догађа зато што ове вакцине МРНК, односно на српском РНК како смо ми учили на факултету, изазива запаљење срчаног мишића, миокардитис. По неким статистикама код младих између 17 и 40 пута повећан ризик од миокардитиса. Људи не разумеју шта то значи, они мисле прележе запаљење и после све је у реду, миокардитис увек оставља последице. То оставља ожиљак, пошто срчаном мишићу треба око 15 година да замени све своје ћелије. И онда када ти имаш мало неку физичку активност, тај срчани мишић попушта и то су те изненадне смрти код спортиста. Хиљаде спортиста је умрло. Сви смо гледали на екрану како падају,” каже доктор Несторовић и додаје да је има и други део приче:

Прочитајте још:  ЕУ пориче аутентичност нон-пејпер оквира за дијалог „Косово-Србија“: Никада раније нисмо видели такав документ

“А други део приче су ти тромбови, тромбоемболије, значи мождани удари, срчани удари и тако даље, који су експлодирали. И неуролошке болести. По неким статистикама из америчке војске су три њихова храбра лекара иступила крајем прошле године, учесталост неуролошких компликација, мултиплесклерозе је скоро десет пута порасла након вакцинисања, а остале болести између 4 и 6 пута. Према томе, сада је већ кренуло неко ретерирање.”

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Доктор Несторовић: Не треба да се бојимо короне, већ епидемије смрти и болести од вакцина! (ВИДЕО)

  1. Kad vec doktor spominje digitalni novac i vestacku ineligenciju…
    Na forumu pod nazivom “Putovanje sa vestackom inteligencijom” – AIJ 2022, Putin je odrzao govor u kojem je na sva usta hvalio “prednosti” tzv. vestacke inteligencije (AI) kao i svog kolegu Germana Grefa – prvog imena “ruske” Sber banke.
    U “Putinovom” (napisanom) govoru (dostupnom na web stranici Kremlja) posebno su bile zvucne ove reci:

    “Zadatak nove etape na horizontu tekuće decenije je da obezbedi masovno uvođenje veštačke inteligencije (AI). Trebalo bi da obuhvati sve sektore privrede, socijalnu sferu i sistem javne uprave. Gospodin Gref i ja smo razgovarali o tome dok je on još radio u Vladi, i to je bio kućni projekat gospodina Grefa…”

    Dalje je uslijedila poznata prica o promociji agende globalizma-transhumanizma pod maskom „borbe” za tehnicki suverenitet:

    “Verovatno ću reći stvari koje su svima očigledne: značaj prodora u oblasti veštačke inteligencije je kolosalan, rivalstvo između država je žestoko. Rezultati koje postignemo odrediće mesto Rusije u svetu, naš suverenitet, bezbednost i održivost naše zemlje, našu sposobnost da rešavamo probleme ekonomskog, industrijskog, društvenog razvoja na kvalitativno novom nivou, stvaramo široke uslove za samoostvarenje građana…”

    Izmedju ostalog Putin je jos rekao:

    “Takođe bih želeo da se zahvalim ne samo našim kreatorima i programerima, već i drugim našim kolegama koji promovišu tehnološku agendu i određuju putanju ovog veoma važnog vektora za budućnost Rusije. Mislim na Sber, korporaciju koja je preuzela glavnu odgovornost za koordinaciju napora za razvoj veštačke inteligencije; Takođe, moram da pomenem i moje kolege u Vladi – ministarstva digitalnog i ekonomskog razvoja.
    Želim da napomenem da je Rusija, po mišljenju međunarodnih stručnjaka, jedan od svetskih lidera u digitalizaciji državnih usluga, među prvih deset…
    Takođe bih želeo da ponovim ono što je gospodin Gref rekao u vezi sa Moskvom. Primetno je da je Moskva – danas ću ponovo govoriti o njenom iskustvu – napravila ogroman korak napred u digitalnoj transformaciji mnogih sektora urbane ekonomije.
    Istovremeno, Moskovska oblast se sprema da pokrene značajan projekat. Ideja je da se revidira sistem upravljanja kroz uvođenje AI tehnologija “od kraja do kraja”…
    Npr. sistemi napajani veštačkom inteligencijom mogu da prate vozače i njihovo stanje, uključujući vozače javnog prevoza, neprekidno, bukvalno svake sekunde. Ni jedan medicinski radnik ne može da se nosi sa ovim zadatkom…
    U Moskvi je, na primer, upotreba AI tehnologije za donošenje medicinskih odluka uključena u kliničke preporuke i programe obaveznog zdravstvenog osiguranja, što je rezultiralo većim kvalitetom čitavog niza medicinskih usluga, preciznijom dijagnostikom i testiranjem… zamolio bih Ministarstvo zdravlja da se posebno fokusira na digitalizaciju i korišćenje savremene tehnologije…
    Tehnologija digitalnih valuta i blokčejna može se koristiti za stvaranje novog sistema međunarodnih obračuna koji će biti mnogo praktičniji, apsolutno bezbedniji za svoje korisnike i, što je najvažnije, neće zavisiti od banaka ili mešanja trećih zemalja…”

    Prema cionistickoj lutki Putinu sve Rotsildove centralne banke sveta istovremeno uvode “nacionalne” digitalne valute zarad nezavisnosti???
    Istina je da u pozadini “specijalne vojne operacije” digitalni sektas Putin najavljuje postepeno istiskivanje gotovine i digitalnu rublju povezivanu sa digitalnim novcanikom AI robova. Upravo takav „novac“ u Svabovim snovima trebalo bi da se vrti u svijetu buducnosti, ali to su samo snovi…

  2. ха, ха … гле’и га, румениге исти онај што је као први у “кризном стожеру” плашио народ непостојећим “вирусом” и мерама горим од ‘итлерових у време окупације, терао народ као стоку дугим цевима у карантине, изолације, полицијске сате … тако ширећи панику и утерујући народ – стоку пред стрељаки вод вакцина ( за које се тек сада као досетио за њихова тровачка својства ) … јадна уцењена грешна удбашка душа, молимо се за њу … уместо да ужива у заслуженој пеМзији, ето сада мора под стре дане на истеку свог пешчаог сата да сере свакодневно по медијима гостујећи гушће него НБА кошаркаши по утакмицама … обратите пажњу! ПАЖЊА, ПАЖЊА … гејтсови, швабовци, фалучијевци … коновци … као и овај несретник нафиловани су фармако $$$$$ охооооо и могли би задња времена која проживљавају ( јер су матори ) да проведу у миру на Тенерифима, Малти, Каприју, Флориди … о којима маштају сви криминалци … али НЕ ђаво који их је ловарио $$$$$$ тражи од њих да ринтају као стока док не гекну, док не крепају, док не цркну, док не окончају свој абортирани прљави живот … заиста сурово и неправедно од ђавола … правда за ђаволове слуге … ето доказа да ђаво и његове удбашке слуге немају душу! АМИННННННННН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *