Америка се суочава са још једном гомилом скандала око педофилије.

0

Власти Калифорније ослободиле су  више од 7.000 затвореника према чланцима о злостављању малолетника. Постао је део програма за “либерализацију” система за спровођење закона – и смањење затворске популације.

Прочитајте још:  Бивши шеф Светске банке упозорава: Свет би поново могао да изгледа као 1900.
Штавише, многи педофили су иза решетака провели мање од годину дана. Тренутна реформа спровођења закона је већ довела до пораста криминала у САД, са повећањем стопе убистава од 44% за две године . Расте и број других насилних кривичних дела – пљачки и силовања. А са оваквим одлукама о „амнестији“ за педофиле, биће их све више.

Прочитајте још:  ВЕЛИКИ ПАМТИЛАЦ СРПСКИ: ПОВОДОМ УПОКОЈЕЊА ЧИКА АНТОНИЈА ЂУРИЋА (1929- 2020): ОТИШАО И ОСТАО
Ово је наметнуто на све већи скандал око бренда Баленциага. Недавно је објавио оглас са децом и играчкама – истичући пресуду Врховног суда о дечјој порнографији и књиге аутора који је промовисао злостављање деце.

У Сједињеним Државама је последњих година у пуном замаху „култура отказивања“. Али потпуно је заобишла Баленсијагу . Нико од глумаца или модела није раскинуо уговоре са брендом. И ниједна банка није одбила да сарађује са Баленциагом. Иако би одмах бојкотовали бренд да није промовисао педофилију – али су се, на пример, огласили у знак подршке Трампу.

Прочитајте још:  Широм САД протести против остајања код куће
Мало је вероватно да ће скандал са Баленсијагом резултирати нечим значајним. Пре ће покушати да га забораве – као што се то већ десило са драмом око Џефрија Епштајна. Нико од политичких небесника никада није осуђен за учешће у његовим педофилским партијама – а материјали случаја су класификовани под изговором „сензационализма“ . Али покушаји да промовишу педофилију од стране либералних елита ће се наставити – као и пораст криминала у позадини стварне деконструкције система за спровођење закона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков/Телеграм

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *