Дуа Липа ухваћена у лажи: Тврдила да никада не би певала у Катару, а сада је испливала истина

0
Дуа Липа

Дуа Липа (Фото: REUTERS)

Дуа Липа, британска певачица шиптарског порекла пре неколико недеља изјавила је да нема намеру да наступи на на Мундијалу у Катару “због кршења људских права у овој држави”, али сазнања до којих је дошао “Дејли мејл” бацају ново светло на цео случај.

Иако је Дуа Липа тврдила да никада није била у преговорима за наступ у Катару, британски портал је објавио преписку између њеног оца Дукађина Липе и званичника светског првенства у фудбалу, а у којима је тражио да његова ћерка наступи на овом догађају.

У првом мејлу, послатом још 9. марта 2020. године Дукађин Липа наводи да “представља своју ћерку”, и да жели да разговара “о плановима Врховног одбора за наступе уметника на Светском првенству у Катару 2022. године”. Он се, такође, похвалио својим везама са уметницима попут Калвина Хариса, Мајли Сајрус и Шона Мендеза.

Прочитајте још:  Мило спао на ниске гране: Шпујунира Србију одакле се наоружава!
Отац певачице у јануару 2021. поново се обратио званичницима Мундијала.

“Само сам желео да се надовежем на своју претходну поруку и питам се да ли би било могуће да разговарамо о било каквој прилици која би могла да се појави, а у којој можемо помоћи”, пише у мејлу, у коме се Дукађин Липа, такође, похвалио наступима своје ћерке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Члан одбора упутио је кратак одговор.

“Фантастично је чути вас и знати за ту могућност са Дуом, као и сазнање да је и она заинтересована.”

Дукађин Липа касније је изјавио да је у току 2020. године разменио неколико порука са маркетиншким тимом Светског првенства Катара. Иако звучи невероватно, готово немогуће, он тврди да Дуа Липа није била укључена у преговоре, нити је за њих знала.

Прочитајте још:  Да ли су нацисти нашли тајни пролаз у средиште земље?!
Певачица је, подсетимо, на друштвеним мрежама недавно објавила изјаву у којој тврди да наступ на Мундијалу у Катару никада није био у плану.

“Тренутно се спекулише да ћу наступати на церемонији отварања Светског првенства у Катару. Нећу тамо наступити нити сам икада била део икаквих преговора”, рекла је певачица прошлог месеца.

РТ Балкан

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *