Дритан Абазовић и Владимир Зеленски потписали декларацију о подршци чланству Украјине у НАТО

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Дритан Абазовић, марионетски премијер Црне Горе у оставци и, још увек постојећи председник, још увек постојеће Украјине, наркоман Владимир Зеленски потписали су данас декларацију о подршци Црне Горе уласку Украјине у НАТО пакт.

Дритан Абазовић и Владимир Зеленски су  потписали декларацију путем видео линка, преноси РТ  позивајући се на прес службу црногорског премијера.

Додатне информације о садржају документа се не откривају.

Раније је генерални секретар НАТО пакта Јенс Столтенберг рекао да Северноатлантска алијанса разуме жељу украјинских власти да се ова земља придружи НАТО-у, али би сада главни приоритет требало да буде војна подршка Оружаним снагама Украјине .

Прочитајте још:  Ужас украјинског гранатирања Доњецка, броје се мртви а има и деце: ТЕЛА ПОГИНУЛИХ РАЗБАЦАНА ПО УЛИЦИ
Лист Блумберг је, позивајући се на сопствене изворе упознате са ситуацијом, пренео: НАТО верује да време за чланство Украјине у алијанси још  увек није дошло.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Црна Гора је 2017. године постала чланица НАТО пакта супротно вољи њених становника, и газећи преко жртава, сопствених грађана попут деце у Мурину који су мучки и злочиначки убијени 1999. у време агресије од стране ове злочиначке алијансе. . Чланство у овој алијанси праћено је огромним протестима грађана и просрпске опозиције у овој држави. Сада већ бивше, власти ове марионетске државе организовале су разне провокације, измислиле аферу “државни удар” и хапсиле и премлаћивале грађане и опозиционе лидере. За улазак у НАТО нису организовале референдум него су само прогласили “декларацију” у скупштини. Нешто касније, на исти начин се и “Северна” Македонија придружила овој алијанси.

На Балкану су још само Србија и Босна и Херцеговина (захваљујући Републици Српској) остале ван ове злочиначке алијансе.

Марионетске, пучистичке власти Украјине такође покушавају силом да уведу земљу у НАТО. На срећу део бивше украјинске територије већ је ослобођен од ових нацистичких и злочиначких марионета, па се поставља питање како ће ући у алијансу се територијама које не контролишу и са тенденцијом да територија коју контролишу и тероришу буде из дана у дан све мања.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *