Медведев поручио Европљанима: Набавите ракију, ћебад и бојлер – зима је тек почела!

1
медведев, путина

Дмитриј Медведев (Фото: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA)

Заменик председника Савета безбедности РФ Дмитриј Медведев реаговао је данас на одлуку Г7 да прихвати горњу границу за руску нафту у износу од 60 долара по барелу, рекавши да ће се после успостављања горње цене руске нафте десити нешто незамисливо са ценама, али да то сигурно неће бити добро за потрошаче.

“Данас је ступила на снагу одлука западних земаља да забрани испоруку руске нафте по ценама изнад 60 долара по барелу. Ови поступци наших ‘пријатеља’ подсећају ме на гомилу дебелих који, помешавши ракију са кобасицама и пивом, први пут скачу у ледену воду. Желимо да се охладимо. Неки од њих ће се брзо отрезнити и искочити из воде. Неки ће научити да пливају у тој хладној води, али врло тешко. А неки ће и потонути. И биће сахрањени, дижући здравице да су пали у неравноправној борби са руским медведом и генералом Мразом. Па, ево их! Оно што је добро за Руса, за Немца је смрт”, написао је Медведев на свом Телеграм каналу.

Он је додао да је просто невероватно како “човечанство воли да стално гази на исте грабље, покушавајући да регулише цене зарад политичке ситуације”.

“Ти покушаји се увек завршавају нестанком производа или поскупљењем. На крају крајева, нико није поништио закон вредности. Тако ће бити и са нафтом. Наравно, неће нестати, али ће се са ценама догодити нешто незамисливо. Нико са сигурношћу не зна шта, али стварно желим да покушам да уђем у ону хладну воду, да бих касније показао своју одлучност на изборима”, рекао је он.

Прочитајте још:  У америчком ваздушном нападу убијен један од лидера ИСИЛ-а

Према његовим речима, “шта год да буде, неће бити добро за потрошаче”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Нека се снабдеју ракијом, ћебадима и бојлерима. Ово је тек почетак, зима само што је почела”, закључио је он, а преноси РТ.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Медведев поручио Европљанима: Набавите ракију, ћебад и бојлер – зима је тек почела!

  1. To je globalisticka lutka Medvedev porucio Evropskom “malom” coveku, obicnim ljudima ili “beskorisnim izjelicama” protiv kojih centralno-bankarske i u njihovoj sluzbi politicke kvazi elite i vode rat. Cilj izreziranih globalnih kriza je smanjenje broja “beskorisnih usta” i bacanje na koljena gomile kako bi se nametnulo bezgotovinsko drustvo sa iskljucivo digitalnim novcem kojim bi se ostvarila sveobuhvatna diktatura sa globalnim elektronskim logorom kontrolisanim tzv. vestackom inteligencijom. Nece se smrzavati i oskudevati elita, vec beda i sirotinja na cijoj eliminaciji rade u dogovoru politicke kvazi elite i tzv. Zapada i tzv. Istoka, a sve pod kontrolom judeo masonerije. U svakom slucaju sramotna izjava glumca Medvedeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *