Шпанија: Ухапшени Украјинци који су предали дрогу као хуманитарну помоћ

0
шпанија полиција

шпанија полиција

Шпанија: Полиција је ухапсила Украјинце који су као хуманитарну помоћ предали дрогу.

Прочитајте још:  Европи прети несташица једне од основних животних намирница
Шпанска полиција ухапсила је Украјинце који су превозили марихуану под маском хуманитарне помоћи Украјини. Кутије са дрогом транспортоване су комбијима под маском „каравана солидарности”.

Шпанска полиција ухапсила је 30 људи који су чували и превозили марихуану под маском хуманитарне помоћи Украјини. Међу ухапшенима има и Украјинаца и Немаца, Мароканаца, Шпанаца, преноси РИА НОВОСТИпозивајући се на сопствене изворе.

„Цивилна гарда је привела 30 људи украјинске, немачке, шпанске и мароканске националности због умешаности у трговину дрогом, илегално поседовање оружја и припадност криминалној организацији. Тридесет приведених сакрило је наркотике у картонске кутије, маскирајући их као залихе и хуманитарну помоћ намењену Украјини“, наводи се у саопштењу агенције за провођење закона.

Припадници реда запленили су 140 килограма марихуане, скоро 800 хиљада евра, као и десет комада краткоцевног оружја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шпанија је на овај начин показала да је још једна у низу држава која не дозвољава украјинским “избеглицама” да тероришу њен народ и раде шта им падне на памет. У Европи из дана у дан расте незадовољство понашањем украјинских избеглица.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *