Мало фали да све плане на Косову и Метохији!

1
косову полиције турске

(Фото Косовопрес)

Министар одбране Србије Милош Вучевић изјавио да је атмосфера на Косову и Метохији толико запаљива и напета да је довољна једна шибица да се запали све и крене у нежељеном правцу.

Вучевић истиче да не треба да нас чуди што Курти повлачи низ једностраних потеза који су усмерени на дестабилизацију и непоштовање свих споразума који су постигнути.

– То је јасна порука Србима да су они тамо непожељни, и не треба то ни увијати у целофане и обланде. То је један организовани терор његове администрације, и то је његова политика, да потпуно етнички очисти Косово – рекао је министар Вучевић на ТВ Прва.

Јуче су сирене и детонације од топовских удара одјекивале широм северних општина на Косову и Метохији, након што су чланови општинских изборних комисија (ОИК) у пратњи полиције насилно упали у просторије општина и просторија које је ОИК користио током претходних избора.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић поручио је да је косовски премијер Аљбин Курти на север Косова послао полицију с дугим цевима како би насилно покушао да припреми терен за одржавање предстојећих нелегалних избора у општинама на северу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мало фали да све плане на Косову и Метохији!

  1. Ne pise se dobro siptarima, izgleda da su se smucili zapadu..zapadu je nebitno ako im Vucic da sa Kosova sta treba briga njih za Albance i bilo koga pogotovo za Siptare..sigurno ih ne voli zapad sto cuvaju dobro koze vec iz nekog interesa, ako Vucic idradi saradnju sa zapadom videce koliko su Siptari voljeni i u Albaninu i dal ce da ih prime

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *