Дописник руског ТВ канала Звезда приведен у Србији пуштен на слободу

1
дописник полиција

дописник полиција

Дописник Звезде приведен у Србији је пуштен, дошло је до неспоразума међу странама, преноси РИА НОВОСТИ.

 Дописник ТВ канала Звезда, који је приведен у Србији, пуштен је на слободу, дошло је до неспоразума међу странама, наводи Звездин телеграм канал.
Телевизија Звезда је раније јавила да је њеног дописника привела српска полиција током рада у Рашкој у близини административне линије са Косовом . Он је то сам изјавио уредницима.
„Дописник Звезде, који је приведен у Србији, пуштен је, дошло је до неспоразума међу странама“, наводи се у саопштењу канала.
Прочитајте још:  Османијева отишла у Тирану да промовише „Велику Албанију“: То је у интересу целог региона!
Амбасада Русије захваљује Министарству унутрашњих послова Србије на помоћи у решавању ситуације са привођењем дописника који су се вратили на посао.
„Новинари ТВ канала Звезда, који су претходно приведени од стране српских органа реда, након расветљавања околности боравка у близини једног од српских војних објеката у близини административне линије са српском покрајином Косово и Метохија, могли су да наставе даље. Радимо уобичајено. Захваљујемо се Министарству унутрашњих послова Србије на хитној помоћи у решавању ситуације“, саопштила је прес-служба дипломатског представништва Руске Федерације.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=j4iF6bK7cAY

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дописник руског ТВ канала Звезда приведен у Србији пуштен на слободу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *