Демократа Јанг предлаже да се Бајдену суди за убијање цивила у Украјини

0
бајден

Фото: Глобал Лоок Пресс/Кеистоне Пресс Агенци/Цхрис Клепонис

Члан Америчке демократске партије Џеф Јанг предложио је да се суди председнику САД Џоу Бајдену за „убијање цивила” у Украјини.

Он је одговорио на честитке државног секретара Сједињених Држава Ентонија Блинкена поводом 74. годишњице Универзалне декларације о људским правима.

Прочитајте још:  Ентони Годфри: Верујем да би ресурси литијума у Србији могли да донесу огромну корист за економски раст Србије
Јанг је у твиту назвао Блинкена „главним ратним злочинцем“ који помаже влади САД и НАТО-у да „убију хиљаде етничких руских цивила“ у Украјини.

„Требало би вам судити за ратне злочине и стрпати у затвор на 30 година без условног отпуста. Исто важи и за Џејка Саливана, Викторију Нуланд и председника Џоа Бајдена“, написао је Јанг.

Руски лидер Владимир Путин је 9. децембра рекао да Запад користи украјински народ као топовско месо и као овна за ударање против Русије.

Прочитајте још:  Срби згрожени: Чудни Руси трче ка њима – не браћа, него либерали
Колумниста Америцан Тинкер Ал Биененфелд рекао је да у западним земљама медији крију истину о томе шта се дешава у Украјини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

https://www.youtube.com/watch?v=PtjY8MCY_-8&t=18s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *