ЛАМЕНТ (ЈАДИКОВКА) НАД РАЂЕВИНОМ: Како је председник СО Крупањ, Рађевину и Крупањ довео до банкрота

8
рађевину

Иван Исаиловић

Иван Исаиловић је за период, од како је председник СО Крупањ, Рађевину и Крупањ довео до банкрота, народски речено, урнисао.

Народу Рађевине и Србије, не би ли вас упознали са прегалаштвом (читај пљачком), Ивана Исаиловића председника СО Крупањ и његове коалиционе (СНС и СПС) дружине одборника у СО Крупањ.

На функцији председника СО Крупањ се налази пре свега захваљујући искључиво СНС-у, а нарочито Александру Вучићу, на кога се често позива као заштитника.

Иван Исаиловић је за период, од како је председник СО Крупањ, Рађевину и Крупањ довео до банкрота, народски речено, урнисао.

Али да пођемо редом:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Крупњу постоји Дом здравља, у којем је до скора директор била тетка Ивана Исаиловића. Та његова тетка је дала оставку, јер је ухваћена у сукобу интереса (ко ли само измисли тај термин кад је то чист криминал). Тетка је, замислите, за Дом здравља куповала гориво и остале потрепштине на бензинској пумпи свог супруга, односно код Исаиловићевог тетка. Иначе код вас у СНС-у се функције тетке и тетка често спомињу.

У Дому здравља, више од годину дана не ради рендген апарат, ултразвук само понекад као и лабораторија. „Злобници“ кажу да се тако пацијенти упућују на приватне прегледе. У Дому здравља је укинуто санитетско дежурство, али зато је уведено обезбеђење из приватне фирме, што је случај и са општином и центром за социјални рад. У Мојковићу и Белој Цркви више нема лекара.

У центру за социјални рад, опсадно стање, од стране УКП-а. Против руководиоца рачуноводства је центар поднео кривичну пријаву, због несавесног рада, пре би се могло рећи због пљачке корисника социјалне заштите и штићеника Дома за стара лица, док против директора истрагу води сам УКП. Управо у јеку пљачке у центру за социјални рад, Иван Исаиловић, тај исти центар, одликује септембарском наградом СО Крупањ. Не би ли прикрио или можда чак и наградио „савестан“ рад руководилаца центра.

Прочитајте још:  ЗАВЕРА ИЛИ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: ХЕМИЈСКА ИНЈЕКЦИЈА ИЛИ ИВЕРМЕКТИН ?

Иван Исаиловић са својом већином у СО Крупањ, само бог зна каквом, отвара највећу и најдужу пијацу на свету (да није тужно било би комично) од 300 километара и за до плаћа 8340 евра.

Купује 40 „половних“ електробицикала, од приватне фирме и то плаћа 33 493 евра.

Приватној фирми, за контролу цурења воде из градског водовода плаћа 111 227 евра. Резултати, наравно, никакви. Крупањ воде нема па нема.
За јавни тоалет плаћа 47 680 евра, који не ради и питање је да ли ће и прорадити јер то је ипак промашена инвестиција, осим можда за Ивана Исаиловића, као и све друге инвестиције у овом писму .Вероватно ће само њему и требати.

За некакво „информисање“ за три године платио је 102 127 евра, а народ необавештен дибидус. Да их нисмо приморали да нам, по закону о доступности информација од јавног значаја, дају информације из овог писма, не би ни за ово знали.

За „пројекат“ Баскет 3х3 плаћа 34 225 евра (чист лоповлук) па стигоше чак до Москве, а рендген и ултразвук не раде па не раде.
Некаквом фудбалском савезу, само у 2022. години исплати 40 000 евра, плус донације фудбалским клубовима посебно.

Некаквом спортском савезу у 2022. години даде 61000 евра, такође у ову суму нису урачунате донације спортским друштвима и клубовима.
Дотле школа у Костајнику никако да се доврши и ко зна кад ће. Стално лажу и одлажу, док школа у Брштици нема воде скоро цело полугодиште и требало би је, ради здравља деце и наставника, затворити.

Врхунац бахатости, прања пара, лоповлука и ко зна шта још чега, Ивана Исаиловића и његове (неки кажу, личне гарде) одборничке коалиционе држине СНС-а и СПС-а је билијар клуб. Тај снобовско-малограђански клуб направи у фискултурној сали основне школе „Боривоје Ж. Милојевић“, отимајући исту од ученика, а све уз великодушну сагласност директора школе Драгана Благојевића. За овај срамотни и назови клуб даде Исаиловић, наших народних пара, 74 873 евра.

Прочитајте још:  Нагорно-Карабах: Војну операцију Бакуа подржали су Турска и Никол Пашињан

Да снобовштина и малограђанство буду што гламурознији потруди се и супруга Ивана Исаиловића, Мирјана Ђурић Исаиловић, па у Лозници отвори највећи билијар клуб у Југоисточној Европи. Каже Мирјана, власница клуба, други по величини у Европи а тек четврти у свету. Побогу, од којих новаца га направише. Иначе, Иван Исаиловић на једној од скупштина СО Крупањ рече и наравно слага (ко лаже тај и краде) да ће се у Крупњу 2022. године одржати европско првенство у билијару и да ће Крупањ остварити 25 000 ноћења. Како ћемо преживити, ако тога не буде, ни сами не знамо. Толико зла у малом месту као што је Крупањ. Па зар ниједног честитог одборника и функционера да изнедри ова владајућа коалиција

Никако се не може заобићи ни следећи догађај. Скоро у исто време, у Лозници се пусти у рад гламурозни Кафе-ресторан „Башта“ и то на месту бивше робне куће „Јадар“Иначе, тај објекат настаде од бренда (ваљда банде) „ЏЕМАРА“ из Кржаве код Крупња, власнице Иване Поповић, бивше и актуелне посланице СНС картела и блиске сараднице Ивана Исаиловића, познатијег као Иво од рђевине и актуелног председника СО Крупањ. Ето, драги моји Рађевци, уместо да се опљачкани капитал, (скоро да смо сигурни у то ) инвестира у Рађевину он се износи у Оф шор зону тј. Лозницу на прање и хемијско чишћење. Што би ишли на Кајмакчаланска острва, кад им је Лозница пред носом.Глани Бос у Оф шор зони Лозница је такође Рађевац, пореклом из Г.Брезовица, још га зову и Видоје Петровић.

Дакле, о укусима не треба расправљати, неко воли билијар клубове, неко џемове али свима им је заједничко да воле туђе, што у парама што онако. А дотле у Крупњу Дом здравља („злобници“ кажу, Дом урушеног здравља) ради голорук уз помоћ штапа и канапа.

Прочитајте још:  Србија потписала изјаву Стејт департмента о избеглицама из Авганистана

Новаца за плате васпитачица и стипендије ученика и студената нема. За субвенције сељацима немате средстава, а за билијар клубове брачног пара Чаушеску, опростите Исаиловић, и шаком и капом, за „Баште“ и „Џемаре“,И шаком и капом а богами и посланичким мандатом. Ипак знамо одакле вам паре, као што знамо где ће те и како завршити. Само се се питамо: Цркво наша зашто ћутиш, док ти зверу кољу стадо!!!???..
Нема краја идиотлуцима Вучићевог љубимца Исаиловића. 14.10.2022 године склапа протокол о пословно-техничкој сарадњи са удружењем „Центар за пружање подршке породици – Умем боље“ из Смедерева. Наведено удружење би по рађевским школама држало, некакве радионице против пушења и дрога. Исто то удружење финансира Рио Тинто, најозлоглашенија фирма у Србији.

После свега, народе Рађевине, још боље народе Србије, предузмимо, неодложно, најоштрије мере и зауставимо ЗЛО у Крупњу и Рађевини тј. У Србији. Ми смо надлежни за то, а и они се стално позивају на нас, како смо им ми дозволили да владају, лажу и пљачкају. Па кад је већ тако да им одузмемо тај мандат. За почетак, „замолимо“, сваки од нас, у свом селу, свога субашу (тако су се некад звали одборници), да одустану од својих функција.“Замолимо“ их да од свог вође затраже да их лустрира, бар на одређено време.Ванредни избори да се распишу. Па ваљда Рађевина има толико домаћина, који могу донети шта добро свом народу (у нестајању).

Још једном напомињемо, представљамо вам само врх леденог брега криминалних радњи у СО Крупањ и то у еврима износи, за кратко време, 479.472 евра. Претпостављамо да су те цифре неколико пута веће.

Момчило Алимпић
Заштитимо Јадар и Рађевину

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Ovo pise jedan ljudski odron,lazov i covek koji nije mogao svoju imovinu da proda Rio Tintu i uzme veliki novac. Kakav je to covek kojeg niko u selu ne voli i pricaju da je cudak? Koji nema prijatelje nego samo lupeta gluposti. Naravno da 99%stvari nisu tacne,ali kada budu snosili odgovornost za sve izreceno onda ce da se vidi istina,posto je covek plitak i vidi se da barata dezinformacijama ,a i ne poznaje zakon ocigledno. Sta mislite da li bi UKP radio Centar za socijalni rad ako se toliko krade naravno da ne,bicikli su novi,pijaca od 300km postoji,a on se ljuti posto nije mogao da ostvari sve zamisljeno u centru za socijalni rad(fali mu para da lupa gluposti) jednom recju smesno,komicno i zalosno!

    1. Objasni nam kako nema para za odrzavanje rengena a za obezbedjenje koje je Isailoviceva firma ima para,znaci narod u Radjevini je najgori a retko koja mnogo veca bolnica nema svoje obezbedjenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *