„Група грађана Цетиња“: На џади у подгоричку цивилизацију

0

(фото:ИН4С)

Изузетно нас је обрадовала вијест да ће „група грађана Цетиња“ доћи у Подгорицу на протест који организује ДПС и пали диктатор скривајући се иза некаквих, опскурних НВО.

Дакако, ради се о „групи грађана Цетиња“ која свако мало шаље своје „ексклузивне политичке мисли“ преко Антене М, ЦдМ-а, Побједе, Аналитике,…, стандардно се не потписујући да би читаоци могли закључити да те изјаве даје, не „шака јада“ већ „сви Цетињани“!?

Прочитајте још:  Протест ВМРО-ДПМНЕ у Скопљу: Циљ нам је рушење СДСМ-а
Елем, добро дошла „групо грађана Цетиња“ у слободну Подгорицу, град који је сломио, полупао и уништио Ђукановића на задњим локалним изборима, али и послао политичку праксу и идеолошку логику групе „грађана вароши Цетиња“ на сметлиште историје.

У Подгорици можете научити како скандирањем, било које врсте-имате могућност изнијети слободно свој став или протест-све уз, вама својствено копитање и бурликање, за разлику од Цетиња у којем ваши неистомишљеници не могу цивилизовано изражавати другачије политичке мисли јер сте Цетиње претворили у казамат за вријеђање и нападање иномислећих.

Кроз ваше понашање у Подгорици, јавност ће имати могућност додатно оцијенити колико сте се цивилизацијски и политички удаљили од цијеле Црне Горе, претварајући себе и Цетиње у „слијепо цријево“ промашених идеја и идеологија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Укратко, добро дошли у цивилизацију звану Подгорица послије које се можете вратити у цетињске идеолошке пећине или јазбине у којима обитавате и таворите, гдје вам у политичким скаредностима и ситним уличним протестним пакостима, сваке врсте, „живот прође“.

Војин Грубач/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *