Усташко оргијање на прослави у Загребу: „Пукни пушко“ и Томпсон на фудбалском слављу

0

Марко Перковић Томпсон

Усташко оргијање у Загребу.

Око 100.000 људи дочекало је на главном загребачком тргу бронзане „ватрене“ на повратку из Катара. Као и пре четири године, поново су се Тргом бана Јелачића ориле песме Марка Перковића Томпсона који пропагира усташтво и мржњу према Србима.

Предњачили су Матео Ковачић и Дејан Ловрен, а у центру пажње биле су песме попут „Пукни пушко“ и „Моја домовина“.

Пре четири године, када је Хрватска на првенству у Русији освојила сребрну медаљу, Матео Ковачић се такође латио микрофона и тада први пут на прослави отпевао песму „Пукни пушко“.

Након промоције усташтва у престоници наших комшија, присутнима се обратио и селектор Хрватске, Златко Далић. Он се и захвалио свим саиграчима које види као главне одговорне за велике успехе репрезентације Хрватске.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Не бих ја био мајстор да није ових људи иза мене, зато ми дозволите да се у ваше име, у име целе Хрватске, захвалим овим младима људима иза мене, који су освојили бронзу, који су показали заједништво, понизност, храброст, патриотизам и веру, и због тога их је драги бог наградио. Ништа није случајно Њима сва слава и сва част, ја сам се јуче њима наклонио и данас ћу опет у име свих вас. Они то заслужују. Ми смо опет најлепши и најбољи на свету и најпоноснији. Ово је Хрватска наших снова, ово је Хрватска каква мора бити увек, јер ми смо то завредили и можемо слободно рећи и захвалити. Хвала вам на подршци и поверењу. Хвала вам.
Одмах након селектора Далића, навијачима се обратио и сам Лука Модрић.

“Добро вече, Загребе, добро вече, Хрватска. Хвала вам што сте дошли у овако великом броју, хтели смо вам донети злато. Нажалост, нисмо успели, али мислим да је и треће место велика ствар, ваш долазак овде то показује. Уверен сам да ће у будућности ова репрезентације донети злато у Хрватску.”

Прочитајте још:  ОЧЕВО ТЕЛО ДОБИЛИ СМО У ДЕЛОВИМА: Ћерка официра ЈНА убијеног у Бјеловару о срамној пресуди суда у Хрватској
Подсетимо, за успех на светском првенству хрватски фудбалери поделиће 10 милиона долара.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *