Аутор химне украјинског евромајдана ускоро у Београду

0

Белоруска панк група Лапис Трубецки, чији је кантаутор и вођа Сергеј Михаљук аутор химне украјинског Евромајдана из 2014. године наступиће 12. фебруара у Београду, преносе украјински медији.

Ови белоруски издајници који већ годинама одржавају концерте само на територији Украјине коју контролишу нацисти, као и по изразито антируским манифестацијама у Балтичким земљама долазе код нас. Биће свастика на сваком ћошку као и нацистичког слогана “Слава Украјини”.

Прочитајте још:  Држава даје до 10.000 евра за куповину куће: Ово су услови
Подсетимо, овакви слогани су саставни део њихових концерата у последње време а посебно након објављивања песме “Рат светова” посвећене како они кажу “руској агресији на Украјину”.

Прочитајте још:  Ројтерс: Твитер угасио 8.558 налога у Србији због промоције владајуће странке и њеног руководства
Лапис Трубецки је белоруска панк-рок група коју је 1989. године основао Сергеј Михаљук али у родној земљи већ више од деценију немају шта да траже. Концерте одржавају углавном по Кијеву Виљнусу и осталим “слободним градовима”. Изгледа да ће се и Београд придружити листи слободних градова за њих.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *