Тамара Вучић на самиту првих дама и господе у организацији Олене Зеленске

2

(фото:Глас Српске)

Супруга председника Србије Тамара Вучић учествовала је на онлајн самиту првих дама и господе у организацији супруге украјинског председника Олене Зеленске на којем је поручила да у овим изазовним временима сви морају уложити додатне напоре у циљу промоције мира и просперитета за цело човечанство.

На почетку самита, на којем су учествовале прве даме и супруге премијера Северне Македоније, Србије, Француске, Исланда, Естоније, Литваније и Летоније, Олена Зеленска захвалила је Тамари Вучић на два возила хитне помоћи што је договорена донација Србије Украјини приликом прошлог разговора Зеленске и Вучићеве.

Тамара Вучић истакла је значај иницијативе Зеленске за успостављање платформе за комуникацију и блиски дијалог између првих дама и господе широм света.

„По мом скромном мишљењу то је допринело побољшању наше комуникације, сарадње, али и да се наш уједињени глас чује“, рекла је Тамара Вучић.

Србин инфо/Нова.рс

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Тамара Вучић на самиту првих дама и господе у организацији Олене Зеленске

  1. Da ima imalo soli u glavi, ne bi otisla, ali je pametna taman koliko i muz! Misle budale da srpski narod ne vidi i ne prati sta oni rade! Okruzeni ludama iz SNS i lopovima, ne znaju da postoji i drugo misljenje. Brzo ce im se obiti o glavu izdaja srpskog naroda i prodaja Srbije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *