Муслимани и Монтенегрини дигли хајку, лицемјери и квазиграђанисти: Дамјановић и Ковач да се казне што су били на прослави Дана Српске!

0
српска

(фото:Википедија)

Муслимани и Монтенегрини дигли хајку, лицемјери и квазиграђанисти: Дамјановић и Ковач да се казне што су били на прослави Дана Српске!

Прочитајте још:  Протест у Подгорици, присуствовао и део министара
Ко то каже, ко то смаже да Бошњаци или по старом муслимани нијесу против Срба! Чим виде нешто српско Кенана, Суљо, Амер, Јасмин, Есад и остали дигну дреку. А још када се некоме од Срба придруже Црногорци, попут актуелних министара Александра Дамјановића и Марка Ковача, то се од Бошњака и Монтенегрина не може живјети. Усијали се њихови портали, пламте, шире буктињу лицемјерства и мржње према Србима. Помињу геноциде, српске злочине, брадате четнике, кољаче и остале јатагане! Прште од срџбе и бијеса да се неко усудио у несрећној Босни да прослави српско име и још се тој прослави придружило пар Црногораца. Има да их нема када се врате, поручују распомамљени Бошњаци и Монтенегрини, и вјероватно већ јутрос спремају дочек одбјеглим министрима – вјероватно ланце и остале окове!

Лицемјери међу Бошњацима, попут Кенане и њеног друштва, згражавају се над српским злочинима, Сребреницом, али ни слова до сада нијесу проговорили о Кравицама, Братунцу и осталим стратиштима око Сребренице на којима су Срби страдали од муслиманско-бошњачког ножа. Прије неки дан обиљежавало се 30 година од злочина у Кравицама гдје су јединице Насера Орића убиле 49 цивила, а преко 80 ранили и околна села попалили и опљачкали! Од Кенане и друштва и Монтенегро политичке компаније нијесмо чули ни слова осуде, згражавања, братске сузе или покајања! Међутим, када се неко од Црногораца, не ни Срба, појави на прослави Дана Српске, искачу из ципела, Кенана нема времена ни да ујутру намјести шминку, а већ виче да се то не може, да Бошњаци неће дати и да нема европске и грађанске Црне Горе док неко из Подгорице иде у Бања Луку или Источно Сарајево! Нијесам у претходна два дана чуо од Бошњака осуду напада на српску дјецу на Космету, али једва су дочекали да виде Дамјановића и Ковача у Српској, па да се пробуде из међунацинално складног дремежа и оспу паљбу по Србима и свему што се српско зове!

Прочитајте још:  Руски медији пренели: Жељко Митровић обећао да ће се ослободити "русофилије" у својим емисијама
Ништа необично и на све то смо навикли. Код Бошњака грађанско образовање и бонтон се распадне пред Србима. Све ће да прогутају и одћуте, па и да Турска нема море, али када су Срби у питању мјере им све на граме и тоне. И приде још додају и они што нијесу учинили!

У исто вријеме Бошњаци или вођство те странке у њедрима његују завјете Османа Растодера и осталих злочинаца из Плава и Гусиња, односно вођа муслиманске милиције и бали вулнетарија. Ни послије скоро 80 година нијесам чуо да неко од истакнутих лидера муслимана или Бошњака у Црној Гори осуде те злочине и поклоне се пред мученицима из Велике! То их не интересује, тај период су преспавали, али су будни када се броје српски гријеси и мјере их на тоне и килотоне!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ђукановић већ у четвртак даје мандат Абазовићу за мањинску владу?
Браћо Бошњаци или муслимани, погледајте се барем једно искрено у јутарње огледало и признајте да нијесте анђели. Било је и међу вама злочинаца и злочина и није се тешко суочити са њима. Само треба имати храбро срце и добру душу! Знају Срби добро да су радили оно што не треба, али помогло би им да виде да и други знају и признају да су окрвавили руке! Да се не би то поновило потребно је да свако прво себи опрости, па онда и другима! Срби још увијек не могу себи да опросте гријехе и сопствене злочине. Можете ли ви, браћо Бошњаци или муслимани?

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *