„Руси пуцају у Србе на Космету, то су наши највећи непријатељи!“: Халуциногени крими-трилер Зорана Драгишића

0
драгишић

(фото:ИН4С)

„Руси пуцају у Србе на Космету, то су наши највећи непријатељи!“: Халуциногени крими-трилер Зорана Драгишића.

Рањавање српске деце на Космету од стране Азема Куртаја који је, иначе, јавно декларисао своје симпатије према терористичкој организацији УЧК, наишло је на оштру реакцију у српској јавности.

Међутим, пуцњи на Стефана и Милоша Стојановића, чији је једини „гријех“ био што су Срби православне вероисповести, изгледа да нису ујединили баш све њихове сународнике.

Другосрбијанска медијска мафија, заједно са разним политичким трудбеницима сличне идеолошке провинијенције, очекивано, покушала је да релативизију овај случај. Међутим, професор Факултета безбедности Универзитета у Београду, Зоран Драгишић, отишао је корак даље.

У маниру токсичних русофоба и при пејд НАТО фанатика Драгишић, из још увек неутврђених разлога, „испуцава“ божићни серијал твитова у којем оптужује тзв. руске агенте да су, наводно, са албанске стране напали Србе, а руски агенти са српске стране провоцирали представнике Републике Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Њима треба сукоб, немојмо наседати. Живела Србија! Русија од Србије жели да направи случај који ће скренути пажњу од њихових злочина у Украјини, зато пуцају на Србе на КиМ! Не наседајмо!!! Русија је кроз историју била наш највећи душманин, пуцајући на српску децу то поново потврђује… Живела европска Србија!!! Људи, иза свих напада на Србе на КиМ стоје Руси! Молим вас укључите мозак и размислите коме то у овој ситуацији доноси корист. Морамо се ослободити руских агената ако желимо слободну Србију. Живела слободна европска Србија!!!“, хистерично је „твитовао“ Драгишић на најрадоснији хришћански празник – рођење Богомладенца Исуса Христа.

 

Принтскрин

Међутим, он ту није стао, него је позвао и на протеривање амбасадора Руске федерације Александра Боцан Харченка и прекидање дипломатских односа са Кремљом.

Прочитајте још:  Искуства из ДС показују: Весић је човек за прљаве кампање, угрожен и Шапић

„У 2023. протеривање руског “хуманитарног центра”, статус персона нон грата Боцан Харченку, идеално, раскид дипломатских односа са тзв “Руском федерацијом”, хапшење агената утицаја РФ у Србији, апликација за НАТО, национализација НИС-а… слободна Србија!“

Ова опскурна Твитер појава и самозвани експерт за безбједност, и овога пута покушао је да унесе немир у српску јавност лансирањем којекаквих спинова. Срећом, ријеч је о маргиналној појави која, годинама и деценијама уназад, покушава да се пробије на медијско небо Републике Србије и изгради репутацију утицајној аналитичара, али крајње безуспешно.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *