Ево како изгледа моћ Срба над Србима који са децом живе на КиМ: Није хтео да буде бизнис патриота и добио отказ

0

Отворено писмо госпођи Љиљани Шубарић – Градоначелници Грачанице!

Поштована госпођо Шубарић, сачекао сам да прође неколико дана како би за време празника нашао снаге да Вам се обратим с поштовањем и достојанствено јер је то након последњег поступка Вас и Ваше администрације заиста јако тешко. Наиме ваша комисија је 04.01.2023 године пред Божић донела решење о отказу Зорану Ђекићу из Грачанице који је запослен већ осам година у одељењу за здравство Општине Грачаница.

Прво сте му променили раднои место и након осам година рада у Дијагностичком центру у Грачаници распоредили га да ради у Сувом Долу како би га натерали да напусти радно место од којег издржава своју четворочлану породицу. Како сте знали да неће моћи да финансисјки издржи да плаћа путне трошкове, и да две трећине своје плате од 380 евра даје за путне трошкове и храну, сачекали сте да финансисјки се исцрпи и да након неодласка на посао нађете правни основ да га истерате с посла.

СВАКА ВАМ ЧАСТ. УСПЕЛИ СТЕ:

– Да једној породици одузмете парче хлеба и да је покренете да размишља о напуштању породичног дома!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Да једну младу породицу са двоје мале деце потресете и да након осам година улагања у породичну кућу размишљају да је продају и напусте Грачаницу!

Али сте успели и још нешто:

Да покажете своје право лице искомплексираног руководиоца који има потребу да се иживљава над слабијима док са друге стране трпи све од јачих због сопствених ситних финансијских интереса.

Да научите од Зорана Ђекића шта значи имати достојанство јер је Вама та појава (имање достаојанства) потпуно страна.
Да закључим!

Прочитајте још:  Милановић: Нигде не пише да Србија треба да призна Косово

Једини грех Зорана Ђекића је то што није хтео да се повинује вама и вашим сатрапима. Што неће да пристане да му одузмете право на сосптвено мишљење, које је узгред буди речено, милион пута патриотскије и национално исправније од Вашег и свих вас бизнис патриота!

Зато, госпођо Шубарић, после десет година борбе нисам никад написао ниједну кривичну пријаву косовским органима.
НИКАДА!

Сада ћу почети. Од сутрашњег дана ћу се бавити свим вашим пословима и сваки пут када дођем у посед било каквог материјалног доказа да сте починилки кривично дело лично ћу вам написати кривичну пријаву надлежном косовском тужилаштву.

Запамтите име Зорана Ђекића и његов лик са ове слике!

То је лице и име човека због којег ћете научити најважнију лекцију коју сте пропустили у животу о достојанству и цени коју ћете пре или касније да платите ако достојанства и људскости немате!
Наша борба није престала!

Живела Србија!

ПС: Зоран ће се љутити на мене због ове објаве јер није желео да се о њему прича али ће ми опростити јер људи морају да знају КО? и ШТА? управља нашим животима!

Бранимир Стојановић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *