Вучић: Kретени имају највећи број лајкова на друштвеним мрежама

0
вучић

вучић

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да највећи број позитивних реакција на друштвеним мрежама “добијају кретени”, док мали број успешних људи има велики број лајкова.

Гостујући код Миломира Марића на ТВ Хепи, председник Србије Александар Вучић дотакао се бројних тема, а у једном тренутку бавио се и „статистиком“ шта се лајкује, ко има подршку на друштвеним мрежама и шта је људима занимљиво.

„И данас, да се неко не наљути, мали број успешних људи има велики број лајкова, прегледа, а највећи број кретени. Зато што се негативно и лоше лако прима, видим по вестима које су. Што је већа глупост то је већи број прегледа, оних којима је то занимљиво. Ако си нормалан, коме је то занимљиво“, рекао је Вучић на Хепију.

Подсетимо, Вучић је јуче говорио о бројним темама, између осталог о градњи путева, о прослави Дана Републике Српске, инвестицијама, новим стадионима…

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *