Вучићева Јелена Милић на промоцији књиге Туђмановог министра

1

(фото:Бета)

Вучићева Јелена Милић на промоцији књиге Туђмановог министра.

Јелена Милић, амбасадорка Србије у Хрватској, била је на промоцији књиге “Дипломатска олуја”, чији је аутор Мате Гранић, најдуговечнији министар Фрање Туђмана, који је потписао њен примерак.

– Промоција доп. издања књиге „Дипломатска олуја“ Мате Гранића, доајена хрватске дипломатије, у пуној сали НСК. Прилика за кратки разговор током потписивања мог примерка. Надам се да ће ми ова књига помоћи у разумевању околности које оптерећују наше односе – написала је Јелена Милић на друштвеним мрежама.

Промоција доп издања књиге #Дипломатскаолуја Мате Граница, доајена хрватске дипломатије, у пуној сали НСК. Прилика за кратки разговор током потписивања мог примерка. Надам се да ће и ми ова књига помоци у разумевању околности које оптерећују насе односе.

Она је окачила и слике са потписивања књиге. Испод њеног назива на корицама пише: „Сећања најдуговечнијег Туђмановог министра“.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=j4iF6bK7cAY

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 утисак на “Вучићева Јелена Милић на промоцији књиге Туђмановог министра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *