АПЕЛ КОСМЕТСКИХ СРБА и позив на САБОРН0 СВЕСРБСКО УЈЕДИЊЕЊЕ по питању Космета, али и не само Космета!

1
косово, митровици, срба, зсо

Косово и Метохија (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

АПЕЛ КОСМЕТСКИХ СРБА и позив на САБОРНО СВЕСРБСКО УЈЕДИЊЕЊЕ по питању Космета, али и не само Космета!

Вучићева деценијска издаја и најављени почетак реализације плана који предвиђа независно Косово (добијањем УН столице) довели су нас у положај где више чекања и скривалица НЕМА!!! Свако од нас већ данас оставља траг пред поколењима својим, или по части и родољубљу или по срамоти директне или прећутне издаје!

Косметским Србима је дуго већ, од стране Вучића и проалбанске Српске листе, ,,омча око врата” намакнута! А сада је, последњом изјавом својом, председник Србије додатно затегао! Остало је још само да нам столицу измакне! Што је прекјуче и најавио!

Годинама А. Вучић и С. Листа спремају терен за егзодус Срба градећи нез. Косово! Исто оно Косово које и након 23 године, како и сам државни врх тврди, још увек показује србофобију, разбојништво, где нема врсте насиља које над Србима није почињено, а за које готово нико није одговарао и које не јењава већ сваким даном бива све чешће и жешће.

Постављамо питање, ако се све то, па још НЕКАЖЊЕНО, деценијама дешава у присуству целе међународне јавности, а како би тек изгледало када би Косово заиста постало држава?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ми се не смемо више правити наивним и веровати провидним лажима председника, његове Српске листе и Северне бригаде, јер је њихова намера продаје Космета и слепцима јасна. А прекјуче и потврђена! НИКО се више не може правдати неупућеношћу или наивношћу!

Стога, ПОЗИВАМ СПЦ, Заветнике, Двери, Покрет за КиМ, НДСС, Јеремића, Мила Ломпара, Јовану Стојковић, Дејана Мировића, Александра Павића, Драгана Петровића, ,,Лекаре и родитеље за науку и етику”, Алека Рачића, Народне патроле, Младена Обрадовића, ,,Бунт”, студентске организације”, Ђиласа, Саву Манојловића, ДС, ратне ветеране, официре, представнике руске и кинеске амбасаде, јавне личности, вас браћо који сте са Космета протерани, сви којима су правда, поштовање закона, међународно право, поштовање Устава, Србија, народ њен и њен територијални интегритет, нешто што је светиња

да не оћутите на овај отворени државни удар у најави, од стране Александра Вучића! Да не допустите правило које нас деценијама сатире, а које гласи ,,свако чудо три дана”.

Прочитајте још:  Вучић најавио намеру да се бори за враћање смртне казне

Не допустите да се сав отпор сведе на један протест и пар саопштења, где би након тога усахнули и чекали шта ће нам овај, слободно се може рећи србофобни режим, следеће ампутирати, шта продати, чиме истрговати!

Позивамо вас да нас подржите и у Београду сачекате делегацију нас Срба којима су такође свете све вредности претходно наведене. Нас који нисмо политичка браћа ни Тачија ни Харадинаја нити Куртија (попут Српске листе) и који се сигурно нећемо помирити са тим да ,,живи у гроб одемо”.

Мишљења смо да је 7 дана сасвим довољно да се сви ви побројани, као и многи које сам пропустио да наведем, организујете и сачекате нас можда већ следеће суботе и као браћа наша, сестре и домаћини наши, омогућите нам да се састанемо са вама и БЕЗ празних прича, већ КОНКРЕТНИМ ПОТЕЗИМА уз договор заједнички, издејствујемо да Србија сачува свој Устав, територијални интегритет, народ свој на Космету и не само на Космету!

Као и да све будуће активности председника Србије вратимо у оквир његових, уставом прописаних овлашћења.

То би био дан по прослављању нашег Светог Саве, измиритеља завађене браће, па ето нека би дао Бог да се и ми тога дана ујединимо, измиримо, организујемо и сачувавши Космет данас, сачувамо и сваког појединца и сваки кутак државе наше, колико сутра!

Сада, када је продаја Космета финализована, јавиће се и идентификовати сви Вучићеви
,,СПАВАЧИ” на свим нивоима и у свим структурама.
И који ће причом да ето ,,запад удара на Србију и да морамо сада бити уз државно руководство, како нам не би непријатељи уместо ,,каквог – таквог” Вучића, довели неког још горег”

заправо одрадити свој главни, прљави, Јудин посао. Посао чувања леђа режиму од оправдано гневног народа!

Прочитајте још:  „Увоз са Косова“! Бомбоне поређане у облику мапе „велике Албаније“ у радњама у Србији

ЗАТО, по ко зна који пут кажем, КАКО СЕ СВАКО ОД НАС ЗА СРБИЈУ И КОСМЕТ У СРБИЈИ БУДЕ ДАНАС И УБУДУЋЕ БОРИО, ТАКО ГА ПОХВАЛА ИЛИ КЛЕТВА ЛАЗАРЕВА СТИГЛА И ТАКО МУ БОГ ПОМОГАО!

Небојша Јовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “АПЕЛ КОСМЕТСКИХ СРБА и позив на САБОРН0 СВЕСРБСКО УЈЕДИЊЕЊЕ по питању Космета, али и не само Космета!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *