СВЕМИРСКИ ПРОГРАМ ЦРНЕ ГОРЕ И ОТВОРЕНО ПИСМО ДРИТАНУ АБАЗОВИЋУ

0
нато, абазовићу

Дритан Абазовић

Поштовани гоподине АБАЗОВИЋУ, поводом Ваше инцијативе за оснивање “Црногорске свемирске агенције”, желио бих овим отвореним писмом, да се препоручим за директора те агенције и да дам конкретне предлоге у вези свемирског програма.

Дакле, да почнем.

1. Пошто има неких антисемита, фашиста и несоја, који тврде да је земља равна и да никакви свемир не постоји, први задатак црногорске свемирске агенције би требао бити да зачепи уста овим ненародним елементима, који чак и против вакцинације јавно наступају.

2. Због тога, треба од Светске здраствене организације, форума у Давосу и лично од господе Клауса Шваба и Бил Гејтса затражити значајну новчану помоћ јер би први циљ црногорске свемирске агенције “ЦСА” требао да буде тај, да се докаже да је земља округла и да не постоји никакав свод небески, како тврди Свето Писмо. Тиме би доказали и да је вакцинација здрава, јер је она тијесно повезана са округлом земљом, или како тврди један несој из Подгорице, “шибајућом лоптом”.

3. Пошто је, дакле, ово под два тијесно повезано са ковид вакцинама и посто Клаус Шваб и Бил Гејтс имају много тија паруљина, треба их замолити да нам баце неку цркавицу, рецимо једно десет милиона евра, за почетак,
ради конструкције једне ракете, која би дошла до свода небеског и покушала да га
пробије, па кад то урадимо, онда ћемо свима показати да никаквога свода небескога нема.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

4. За ово предлажем да узмемо једно десет петнаест против градских ракета и да их поређамо једну наврх друге, па да то онда шикнемо у свемир и даљинским управљачем, да активирамо једну по једну ракету, што ће бити сасвим довољно да пробијемо, не само звучни зид него и свод небески, ако га има.
А ако га нема, да одемо на те велике висине и да све снимимо једном камером радио телевизије Црне Горе а може и Пинка и Хепија, ако и они дадну какву цркавицу за овај веома важан подухват.

Прочитајте још:  Како је “аутохтона” застава дошла до Лондона

5. У вези финансирања овога пројекта, могли би се договорити и са новим политичким покретом “Европа сад”, пошто и они имају тија паруљина, колико год хоћеш, и ако нам и они дадну неку цркавицу, ми би могли да из свемира пустимо балоне са хелијумом, на којима би био лого тог покрета уз додатак “смрт фашизму А слобода народу”.

6. Овим путем се моја маленкост јавно предлаже да будем директор овог свемирског програма и ципан цијеле свемирске црногорске организације или свемирског програма “ЦСА”, сто је скраћеница од “црногорска свемирска агенција”.

7, Пошто сам дипломирани инжењер, иноватор и човјек са дугим искуством конструктора, радо ћу вам у склопу овог програма уступити једну моју парну машину, коју можемо поставити на врх ракете, па да и њу пошаљемо у свемир, ђе би онда она могла да се упали и да нам одого преко 5Г и вибера шаље струју, “маде ин Монтенегро”.

8. За своје услуге, бићу слободан да вам затражим свега десет посто од оног новца што бих за ову агенцију успио да прикупим, а гарантујем да ћу прикупити доста новца и то не само од Клауса Шваба, него и од Бил Гејтса и компаније.

9. Али, без зајебанције, имам много идеја како да сакупим велика новчана средства за овај програм, но не могу о свему јавно. Дакле, десет посто иде мени, а за остатак ћемо се договорити.

10. Што се тиче мог замњеника, или вице директора “ЦСА” (црногорске свемирске агенције), за то мјесто предлажем бившег кандитата за црногорског краља Бора Мирановића, којему сам некада давно држао карате тренинге.

Прочитајте још:  Код Завидовића пронађени посмртни остаци српских жртава

11. Ето тако, ако ме поставите на ово веома важно мјесто, ја бих се прво уозбиљио, онда бих се уфитиљио и почео да изгледам веома озбиљно, те би онда почели са прикупљивањем новчаних средстава, од који десет посто иде мене а за остала уграђивања, то ви виђите сами

12. Оно што бих са вјероватноћом од 100% могао да гарантујем је то да бих у року од пола године, гарантовано прикупио барем пола милиона евра а касније много, много више. И да би све оно сто је НАСА урадила могли и ми да урадимо.
Ако су они могли да лажу да су били на мјесец, што то не би могли и ми. Нас Чикотиће не може једна НАСА у лажи надмашити. Не знају они како ми можемо да лажемо.

13. Него, као што рекох, мораћемо мало да се уозбиљимо, да ставимо кравату и тако то. Жена ми каже да би требао мало да смршам и да ћу онда бити пљунути Џорџ Клуни.

ФАЛА ВИ НА ПАЖЊИ

Ваш,

Дипл.-Инг (ФХ) Вукман Чејовић, звани ”
Будући генерални директор “црногорске свемирске агенције” или “ЦСА”.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *