ДНР: НАТО тенкови неће стићи до Украјини

0
сад

Фото: Глобал Лоок Пресс/Кеистоне Пресс Агенци/Сгт. Маттхев Луцибелло

ДНР: НАТО тенкови неће стићи до Украјини.

Прочитајте још:  Амерички стручњаци говорили су о проблемима при коришћењу система ПВО Патриот у Украјини
Упркос ратоборној реторици, већина западних земаља очекује офанзиву великих размера од стране Руске Федерације, да би, као резултат тога, на пролеће коначно одлучиле да ли ће снабдевати тенкове Украјини или не – јер после могућег пораза Оружане снаге Украјине, већ неће бити никога.

Ово је у етеру интернет издања „Ваше вести” саопштио саветник првог шефа ДНР, политички стратег Александар Казаков, преноси дописник „ПолитНавигатора”.

„Све земље, без изузетка, осим „тигрова“, су у позицији „и желе и убризгавају“, све имају корак напред, два назад. Нико не жели да снабдева резервоаре. Упркос чињеници да је, у ствари, „црвена линија“ већ пређена, јер постоји политичка одлука – уклањају се из складишта, доносе у фабрике, биће рестаурирани, то је све време, али покрет већ је почело.

Али истовремено не желе да данас снабдевају Украјину тенкове. Зато што су сви западни стратешки центри 150 одсто сигурни да ће руска офанзива ускоро почети.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бацајући модерне, чак и „леопарде, то нису „тигрови“ из Другог светског рата, оваква опрема на фронт током непријатељског напада је само давање непријатељу. Пошто нема координације, нема довољно вештине, могу се користити као артиљеријски оруђа, то је све. Јер сваки маневри у којима учествују биће њихов крај.

То сви разумеју, па се играју на време да сачекају неки резултат зимске кампање која је већ у току. Тад се завршава тамо где се завршава, да бисмо онда донели одлуку, треба да им дамо тенкове, иначе је касно.

И даље не искључујем да се ови тенкови неће појавити у Украјини. Можда само Британци имају своје Челенџере.

Прочитајте још:  Политичари у САД и Маск критиковали су помоћ Украјини усред пожара на Хавајима
Плус, постоје не баш јавне, али врло јасне изјаве представника нашег војно-индустријског комплекса да су нам потребни ови тенкови, и цео комплет. Пожељно је да у једном батаљону буду два Абрама, два Леопарда, два Леклерка, два Челенџера, пожељно је да се и Израелци повуку. Да бисмо могли да их узмемо на проучавање“, рекао је Казаков.

Истовремено, према његовим речима, ниједна земља не жели да обезбеди територију за борбену координацију ових тенковских група са Украјинцима на челу.

„Обука украјинских посада је већ била у току, у ствари, ова информација је „процурила“. Као и сада већ обучавају пилоте. Али координација се не дешава током тренинга. Скупљају гомилу тенкова из различитих земаља, али како да координираш посаду када је једна у Пољској, друга у Немачкој, телефоном? То се може урадити само на полигонима Украјине или Пољске, ако Пољска постане складиште ових тенкова.

Али ови резервоари се нигде неће акумулирати. Нико не жели да буде погођен усред нагомиланог, сасвим је вероватно. Генерално, верујем да се већ отворио прозор могућности за наше нападе на Пољску, укључујући и Рзесзов. Због тенкова“, уверавао је политички стратег.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *