Зашто пророци предвиђају да ће трећи свет почети на Истоку

0
пророци

Старац Ђорђе. Фотографија © Википедиа

Зашто пророци из целог света говоре да би почетак војног сукоба пуних размера могао да почне на Блиском истоку.

Поглед са Свете Горе

Познати пророк који је предвидео рат између Грузије и Јужне Осетије, руску специјалну операцију у Украјини, као и друге светске догађаје, грузијски старац Георгије, који се населио на Атосу, обећао је човечанству војни сукоб између Израела и Ирана, где је Сједињене Државе би биле на страни Тел Авива, а Русија – на страни Техерана.

Најавио је и сукобе Русије са Финском и Шведском, где ће се Москва економски борити против ових земаља, као и окретање америчких источноевропских сателита попут земаља бивше Чехословачке, Румуније, Молдавије, па чак, нећете веровати , Пољска. Они би требало да пређу на нашу страну.

Резултат свих војних сукоба у Сједињеним Државама, према речима старешине Џорџа, биће 10% становништва. Притом, видовњак не објашњава да ли ће се Америка поделити на неколико делова или ће катаклизме или сукоби утицати на опадање становништва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пророк у својој земљи

Шеф Либерално-демократске партије Владимир Жириновски, који је преминуо прошле године, обећао је Русима пре неколико година да ће сукоб Израела и Ирана засенити војна дешавања у Украјини.

– Ови избори су били ваши последњи [у Украјини] . Нећете имати изборе 2024. јер неће бити земље која се зове Украјина. Не узимате у обзир ситуацију на Блиском истоку. Тамо ће се одвијати такви догађаји да ће сви заборавити шта је Украјина. Иде у трећи светски рат. А Иран није Вијетнам, није Кореја, није Косово. Овде ће бити најстрашнији догађаји ! – обећао је политичар у етеру руске телевизије.

Прочитајте још:  Фебруар 2024: Знакови апокалипсе или природни феномен?

Предвиђања из Француске

Нострадамус је предвидео рат са исламским светом у Европи, а вођа муслимана би, према његовим речима, требало да буде родом из Арабије, односно са територије савременог Јемена. Он ће моћи да се окупи и поведе муслиманске земље, окрећући мач против Европе, која није очекивала снажан ударац. С обзиром на то да у великим земљама западне Европе живи најмање девет милиона муслимана, постаје јасно зашто садашња ЕУ неће моћи благовремено да се окупи и одбије напад. Неке земље ће моћи да преговарају са нападачима. Видовњак као пример наводи Пољску.

Масонска предвиђања

Према програму познатог масона Алберта Пикеа, трећи светски рат је био предвиђен још 1871. године и требало би да почне на Блиском истоку сукобом Израела и Ирана. Њен крај је предвидео владавину светске владе, односно тоталне диктатуре.

Ванга и библијски пророци

Предвиђања бугарске пророке Ванге о светском рату пуног размера заснована су на паду Сирије. Тек после коначног пораза Дамаска глобални сукоб ће ступити на снагу. Поред ње, уништење Дамаска је обећао и пророк Исаија: „Дамаск је искључен из броја градова и биће гомила рушевина. Међутим, утешно је што је Ванга своје предвиђање завршила речима да овај догађај „неће ускоро доћи“.

Марие Медведева / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *