Милан Зиндовић из Лазаревца: “Поклањам две куће, ресторан, имање, аутомобиле и камионе”

0
милан

Милан Зиндовић

Милан Зиндовић из Лазаревца поклања две куће, ресторан са паркингом, халу за стовариште, аутомобиле и камионе, више од шест хектара земље и стоку.

Док је Милан Зиндовић из Лазаревца, деценијама радио на западу и кућио се у родном селу Чибутковица поред Лазаревца, није ни слутио да једног дана неће имати са ким да води рачуна о свом великом имању.

Две куће, ресторан са паркингом, хала за стовариште, аутомобиле и камионе, преко шест хектара земље и стоку сада је одлучио да поклони вредним и поштеним људима, који су спремни са њим да раде, а касније и да све то наследе.

“Два пута сам се женио и имам децу са првом женом која је нажалост преминула од најгоре болести. Сину сам много веровао и све му препустио, међутим он је запао у велике дугове, да ли је коцкао или не, о томе не бих причао, али се једног дана спаковао са женом и децом и оставио све. Били су то огромни дугови за порез и струју, све сам то ја измирио. Пошто се моја деца овде сигурно неће вратити, а ја немам срца све ово да продам решио сам да поклоним добрим и пре свега вредним људима који неће дозволити да се овај оџак на кући угаси”, прича Милан за РИНУ.

Спреман је да под свој кров прими породицу која ће из његове куће школовати децу, а касније их одатле удати и оженити. Имање је велико и има много посла, а ко “заврне рукаве” може фино да заради и лепо да живи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Лазаревац: Терор напредњачке власти над радницима комуналног којима десет година нису уплаћени доприноси и порези

“Све ово сам стекао поштеним радом у Француској и Немчакој, као пословођа и мајсор керамичар. Рад и поштење су особине које највише ценим код људи и зато немам неке посебне услове коме ћу ово све да препишем, већ само да то буду људи који ће ми помагати у свим радовима. Да заједно одржимо домаћинсво, а они после и сами да га одржавају. Да имање и домаћинство остану живи, да не пропадају и не зарасту у коров”, искрен је Милан.

Нада се да ће га срећа погледати, а да ће га заобићи порочни и лењи људи. Јер, таквима не жели да остави оно што је својим знојем зарађивао у иностранству.

РИНА

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *