Петоро “Заветника” прешло у СНС, Глишић каже да им је доста лажи Милице Ђурђевић Стаменковски

2
глишић

Функционер Српске напредне странке Дарко Глишић изјавио је да је пет чланова странке “Заветници” одлучило да пређе у СНС.

Он је на конференцији за новинаре рекао да је тим члановима Заветника “доста лажи, обмана и кабадахијског понашања Милице Ђурђевић Стаменковски, као и њеног супруга Стефана”.

“Оно што је јуче урадила са групом истомишљеника њихову данашњу одлуку учинило је много лакшом и убрзало је”, рекао је Глишић на конференцији за новинаре.

У СНС су прешли Стефан Јовановић, одборник у Скупштини Београда, и одборник у Општини Палилула, Марија Вукмировић, одборница у Скупштини Београда и општини Раковица, Бојана Сладојевић, одборница у Општини Палилула, као и народни посланици Душан Стојиљковић и Драган Николић.

N1

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Петоро “Заветника” прешло у СНС, Глишић каже да им је доста лажи Милице Ђурђевић Стаменковски

  1. Zašto zakon dozvoljava prelazak??? Ako su izabrani u jednoj stranci i neće da ostanu u njoj, treba da su obavezni da vrate mandate, da se vidi da li će ponovo biti izabrani, sada u drugoj stranci.

    1. Podržavam komentar, zaista je tog preletanja previše, tu negde leži naša propast. Da bez odgovornosti napustiš narativ sa kojim si došao do pozicije i ladno prebegneš u neke “sigurnije” vode……

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *