Сале Коларевић: НАРОД КОЈИ НИЈЕ У СТАЊУ ДА САЧУВА СВОЈУ ДЕЦУ, НЕ ТРЕБА НИ ДА ПОСТОЈИ

1

НАРОД КОЈИ НИЈЕ У СТАЊУ ДА САЧУВА СВОЈУ ДЕЦУ, НЕ ТРЕБА НИ ДА ПОСТОЈИ

Ову причу започећемо стиховима из највећег пророчанства остављеног Српском роду, НадПесма Светог Владике Николаја – Небеска Литургија :
 

Још завеза руке у Србина,
Да не смијe радит ван кулука,
Нити сјести, нити хљеба јести,
Без сатанске горде заповјести,
Нити дјецу своју својом звати,
Нит слободно мислит ни дисати.

У склопу агенде Запада о коначном решавању српског питања на просторима ткз. западног Балкана сасвим извесно је и све учесталија обавезна в@ццинација мале деце све већим бројем ДНК в@ццина (цепива) у Србију пристиглих са тог истог Запада. Уласком у XXI век годишњи календар цепљења (ваксовања) за предшколски узраст све је гушћи и попуњенији. Последњих година државно законодавство је устројено тако да се могу и одузимати неваксована деца од родитеља, уз све пратеће репресалије државног апарата над родитељима.

Они који су нас у прошлом веку више пута бесомучно бомбардовали и заводили нам репресивне санкције, који депонују свој нуклеарни и медицински отпад код нас, последњих година шаљу нам и највећи број цепива и другог фармакомедицинског материјала сумњивих садржина.

ММR – имyнокомпромитујућа бомба у организму ?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од пре неку годину уведено је у годишњи календар и треће обавезно MMR цепиво за предшколски узраст. Оркестрирана кампања за обавезу набадања на MMR иглу иде од највиших ешалона власти окупиране Србије па до предшколских установа. Почетком ове 2023. године све се ово додатно заоштрава а родитељима се орвеловски утерује страх у кости како би се милом или силом приморали да своју децу приведу на ММR цепљење. Ко ће други, у силовање српских родитеља укључила се и садашња министарка Болести, чувена мас-медијска лобисткиња хемик-фарма-медицинске Хоботнице за Србију ; баба Морфина се већ по традицији позива на „своје в@ццинисано” дете и „своје в@ццинисано” унуче – којих наравно нема. При томе ову NATO министарку ни најмање не узнемирује чињеница да је наша земља једина у Европи где је законом обавезно баш свако преписано дечје цепљење, па и ово MMR-ом. Штавише, веома се поноси тиме.

За ММR цепиво (против морбила, заушки и рубеола) је одавно научно потврђено да изазива аутизам код деце. Специјалиста гастроентеролог из Енглеске, Ендрју Вејкфилд (dr Andrew J. Wakefield) научно утемељеном студијом је утврдио узрочно последичну везу ММR цепива са настајањем аутизма те да је ово цепиво узрок нарушавању цревног имунитета код детета. Због ове истине је др Вејкфилд медијски исмејан, изопштен и одузета му је лекарска лиценца за рад .

Студија о убојитости нуспојава ММR цепива : https://link.springer.com/article/10.1007/s00401-016-1629-y

Како никада ни један патогени виpyc није изолован електронском микроскопијом и како ни за један виpyc нема научне потврде за његову инфективност (заразност), то онда подразумева да су сва цепива „за заштиту од заразних болести” сувишна, штетна и опасна. Електронски микроскоп постоји већ преко пола столећа. Овакви патогени се могу једино тим путем открити и изоловати. А до данашњих дана човечанство чека да се бар један патогени виpyc изолује и научном методом му се докаже узрочност за било коју инфективну болест. Уместо тога нам се приказују само виртуелни, тј. анимирани виpycи генерички изведени на компјутеру. Такозвано антивиpyc цепиво до сад није успело сузбити нити једну заразну болест, а малте не сваког дана се јављају нове и нове болештине ; системски се развијају нови облици неуро-ендокриних и ткз. аутоимуних оболења, а стерилитет је већ постао уобичајена појава. Може ли се пренебрегнути очита веза између све гушћег в@цциналног календара код деце и све чешћег системског онеспособљавања деце?

Масовна деимyнизација и дефертилизација (стерилизација) цепљених људи је једино истинско достигнуће цепива као „највећег достигнућа савремене цивилизације”. Последично се већ почињу рађати деца са урођеним тешким аномалијама, где се одмах по рођењу намеће потреба за хируршким корекцијама на телу.

Прочитајте још:  Финска привремено укида давање Модернине вакцине мушкарцима млађим од 30 година због опасности од упале миокарда

Застрашујући домети данашње цивилизације болести и смрти у изопачењу људског рода…

Свако цепљење „за заштиту” од нормалних и ткз. развојних дечјих болести, било свих видова оспица (богиња) и осталих дечјих заразних болести, представља спутавање деце у нормалном психомоторном развитку и генерално слаби њихове имyно биолошке способности. Дечје заразне болести су природна појава и треба да се прележе како би дете природним путем сазревало у одрастању. Некада је било сасвим нормално да родитељ одведе своје дете код друга или другарице оболелог од, рецимо, заушки и да легне са њим у кревет да би заушке прешле на њега. Данас се то сузбија в@ццинацијом. Спреченошћу да прележи природну заразну болест код детета се омета психомоторни развој и отуд за последицу имамо, између осталог, редовне посете дечјем логопеду. Готово да нема више детета без тешкоћа у развоју говорних способности. А говорна орјентација је тек један од најмањих проблема у развоју данашње деце. Ове природне заразне болести код најмлађег нараштаја неки још називају и дечјим развојним болестима.

О проблемима са развојем интелигенције код „уредно имyнизоване” деце, неком другом приликом.

B@ЦЦИНА КАО ОБЈЕКАТ ЕУГЕНИЧКЕ КОНСПИРОЛОГИЈЕ

У елитном конспиролошком документу cионских мудраца стоји:
„ 19. Након порођаја ћемо убризгати отрове у крв њихове деце и уверити их да је то за њихову помоћ. 20. Ми ћемо почети рано, када су њихови умови млади, ми ћемо циљати на њихову децу с оним што деца највише воле, слатке ствари. 21. Када им зуби пропадну, ми ћемо их испунити металима који ће убити њихов ум и украсти њихову будућност. 22. Када њихова способност да уче буде погођена (смањена), ми ћемо створити лек који ће их учинити болеснијима и узроковати друге (нове) болести за које ћемо створити још више лекова. /… / 24. Они ће расти депресивни, спори и гојазни и када нам дођу по помоћ, даћемо им још више отрова. ”
Линк : https://www.crveneberetke.com/ovo-nismo-smeli-da-saznamo-71-tajna-koju-jevrejska-tajna-drustva-brane-zivotom/


Рудолф Штајнер

Рудолф Штајнер (Rudolf J. L. Steiner, 1861-1925.), познати аустријски теософ и окултист (езотерист) с почетка XX века, следбеник Хелене Блавацке и масон, био је блиски сарадник Алистера Кроулија и кривотворитељ философије Фридриха Ничеа. Плодан књижевник и врхунски предавач. Са једног Штајнеровог великог предавања из 1917.г., познатог по називу “Утицај палих духова у свету”, остало је забележено следеће:

„ Већ сам вам рекао да ће духови таме инспирисати своје људе – домаћине у којима ће се настанити како би пронашли цепива која ће из људских душа изагнати сваку склоност ка духовности.
У будућности ћемо елиминисати душу медицином. Под изговором здравља, људско биће ће бити третирано цепивом, по могућности одмах по рођењу, како не би развило мисао о постајању душе и Бога.
Тај задатак уклањања душе човечанству биће поверен материјалистичким докторима.
Данас су људи цепљени против ових и оних болести, а у будућности деца ће бити цепљена са супстанцом која је произведена тачно са намером да људе заобиђе ‘лудило’ духовног живота.

Он ће бити изузетно паметан али неће развити свест и то је истински циљ неких материјалистичких кругова. Са таквим цепивима може се постићи да се етерично тело ослободи физичког. Једном када је етерично тело одспојено, веза између свемира и етеричног тела ће постати изузетно нестабилна, човек постаје аутомат, зато што физичко тело на Земљи мора бити подупрено духовном вољом.

Стога цепиво постаје попут анималистичке силе, човек се више не може ослободити наметнутог материјалистичког осећаја. Постаје материјалан по конструкцији и више се не може уздићи у духовно. ”

Линк : http://antikomunista.blogspot.com/2021/08/blog-post.html?m=1

Узгред , из ове протоколске доктрине назиремо зашто је епифиза (пинеална жлезда у мозгу) врло мало, готово никако истражена област у службеној алопатској медицини, а зато прилично истражена у езотерији кроз биодуховни човеков орган звани треће око. Епифиза (Glandula Pinealis) се представља као човекова спона његовог физичког тела са астралом, одн. метафизичким светом. О томе колико је присилно Вариола ваксовање 1972.г. угрозило здравље читаве нације, многима узроковало поремећај рада комплетног неуро-ендокриног центра у глави (хипофиза, хипоталамус и епифиза), а код неких Вариола ваксованих чак и упропастило епифизу са трајним последицама по правилан раст и развој тела… изнећемо ускоро у јавност, тако нам Господ помогао и избавио нас!

Прочитајте још:  Кон: Не обраћати пажњу на лекаре који не желе вакцину

КОРЕН СВИХ ЖИВОТНИХ МУКА

У бити, ваксовање (цепљење) представља ништа друго до перфидно тровање крви и нарушавање имуног система. Као такво, с поузданошћу се може сврстати у један облик биохемијског оружја за масовно онеспособљавање. Поред патогених протеинских форми, отровних адјуванаса (алуминијум и жива) и разних патолошких агенаса, цепива у свом саставу садрже и ћелије абортиране деце, што им у свему даје и обредно окултну улогу. 

Већина данашњих медицинара укључујући и све педијатре, требало би што пре да схвате да смо у рату, да се перманентно cпроводи демоцид од стране светске еугенике и да су они само њихова војска у провођењу глобалног геноцидног пројекта. Поновићемо, СЗО је инструмент еугеничара за провођење депопулације и демоцида. Службена (псеудо)медицина са здрављем људи одавно нема везе. Ко преживи рат и доживи Слободу, суочиће се са плодовима свога дела током рата. Учесници у геноциду (медицинско политичком, за ову причу) мораће правно да одговарају и нека сместа почну да мисле о томе. Такође ни оно отрцано „нисмо знали, само смо радили свој посао”, или „тако су нас учили на универзитету”, неће им помоћи да избегну неминовну кривичну одговорност.

Јел’ не знају оно што треба да знају? Нека науче! Нико се још није родио научен.

А док их не стигне мач правде за сва њихова злодела, озбиљни су изгледи да ће их сустићи нешто много горе и од тога. А то су сузе и боли намучене деце уништене баш отровним цепивима које су им они убризгавали у крвоток без трунке савести. Ако не сустигне њих, хоће њихове најмилије. Могуће њихову децу. И то их може болети више од свега. Просто, ради се о природној Законитости која је изнад сваког правосудног закона и оно је једнако за све.

Све у свему, ко се мача лати, од мача ће и страдати.

Позамашан постотак родитеља који драговољно приводе своју децу на отровну иглу је показатељ, не толико одсуства знања и основне информисаности колико одсуства љубави према рођеној деци. Да имају искрену родитељску љубав према деци, они би се већ информисали и дошли до спасоносних сазнања по своју децу. Нема довољно љубави па нема ни жртве.

Тешко аутистичан дечак после ткз. имyнизације; од уласка у пубертетски узраст пати од такође ткз. аутоимуног оболења – прогресивни РЕУМАТОИДНИ АРТРИТИС. Услед нарушеног ендокриног система, готово ништа од пубертета нема; уз тешке метаболичке поремећаје и одсуство мишићне масе.

Ипак је највише оних родитеља који су против набијања детета на отровну иглу али из страха од репресалија, па и недовољног поимања о геноцидалности цепива, одлуче се за путању мањег отпора. После „имyнизације” када им дете нажалост више или мање оболи, спознају стварно значење ткз. имyнизације деце те онда постану највећи заговорници против цепива.

Постоји један основни принцип којег би морали бити свесни сви родитељи. А то је: нема те жестине којом доктор и целокупан репресивни апарат насрћу отровима да пробуше мало дете, колико може бити јака сила отпора једне мајке да се дете заштити. А сами Бог даје ти снаге кад се неустрашиво одупиреш злој сили владајућег терора. Касније, боље је убирати плодове свог жртвовања за сопствено дете него цео живот кусати горке плодове свог кукавичлука и необавештености. И то је сасвим јасан аксиом, односно не мора да се доказује, једноставно се зна.

Отац и мајка вољеног детета морали би знати да никакав упис у предшколску или школску установу не могу бити пречи од основног здравља детета. Дилеме не може бити, дететов живот је увек изнад сваке социјализације и школовања. У супротном, лако се може догодити да као последица цепљења ваше дете никад и не похађа школу… а у новије време неретко се догоди и смртни исход .
Прст на чело родитељи, из ког волшебног разлога су увели службену одредницу „синдром изненадне дечје смрти” ?

Прочитајте још:  Тела убијене српске деце рачунали као „комаде”

Шта заиста значи в@ццинација могао би да вам посведочи и писац ових редова. И мој живот је још као беби и детету уништен вишеструком в@ццинацијом, на несрећу неповратно. И мене моји родитељи нису заштитили од отровних цепива, премда су можда могли да су хтели да знају. Због тога ми је цео живот још у најранијем узрасту претворен заправо у безживот, у прави правцати пакао. И у том паклу безживота пребивам деценијама и из овог безживота не могу да се избавим. Из овога нема избављења! А корен свега је у – цепивима „за заштиту од заразних болести”. И ето колико сам „заштићен”… да целог свог века морам бити упућен на њихове хемијске “лекове”; и цео „живот” ми оде у лечењу и само у лечењу. И то је оно најгоре, кад мораш цео свој безживот бити овисник о њиховим фармацеутицима, тј. петрохемијским медикаментима. Властиту децу извесно не могу имати, али зато поуздано знам шта значи бити дете, остати дете и када порастеш задржаваш у себи перцепцију детета. Није ово алегорија, таква ми је системска и што наследно што урођено генетска болест… бар тако тврди Рокфелерова струка у белим мантилима. Но, нико од њих неће се усудити ни да предпостави да та системска болест има свој корен у „највећем достигнућу савремене цивилизације”. За ову сатанистичку цивилизацију геноцидална цепива вероватно и јесу највеће достигнуће.

Службена алопатска медицина дала је печат мом целоживотном страдалништву тиме што ме нису лечили благовремено и на прави начин, него су више претендовали да се надамном експериментише. Ни овде нисам имао драгоцену заштиту од својих родитеља. Дакле, што ти остане живота после в@ццинације, докусуре те касније њиховим алопатским методама “лечења”. Властитим животним примером сведочим да је званична псеудомедицина углавном немоћна да те излечи (не – лечи, да излечи!) ако те је претходно у мањој или већој мери осакатила (нпр. вишеструким цепљењем). Нема ни логике очекивати исцелење од оног који те је разболео. Шта више и када ти лече једну област биомеханизма, том методом ти оштећују неке друге области. И то је зачаран круг у коме си њихова муштерија довека.

Због њихових цепива, затим њихових лекарских пропуста и грешака, због њиховог нелечења или “лечења”, последично не гине ти целог века стварно лечење о приватној режији. И целог свог века принуђен си на опцију самофинансирајућег лечења, које је последица „бесплатне” третираности у раној животној доби од стране службене псеудомедицине. И суочен си са чињеницом да ти овај нездравствени систем никада неће признати егзистенцијану потребу за лечењем о приватном трошку. Ове стварности готово нико није свестан ко се још није кувао у том, да не кажем њиховом казану.

А био сам и у школи одређен за додатно посебно ваксовање (и то у два наврата, колико ме памћење служи), у сврху реваксовања које се правда „неуспелом” колективном имyнизацијом од неки дан пре. Овде већ нису ни питали моје родитеље. Ова примљена цепива остала су незабележена, нерегистрована, као да их нисам примио никад. А јесам!

У резултату, животарење у неиздрживим, бесконачним, надљудским и надприродним БОЛОВИМА, пребивајући без игде икога ко би те могао разумети, без ближњег и даљњег – подразумева свакодневно битисање у колотечини неживота у чијим си почецима „уредно имyнизован” и по више пута са понављањима.

А корен свих страдања несумњиво се налази у вишеструкој отровној в@ццинацији.

Пренесено на раван колективног а с обзиром да су Срби народ у нестајању, заиста произлази да народ који није у стању да сачува своју децу, свој цвет, своју будућност – не треба ни да постоји.

Аутор :Свебескорисни раб Божји – Сале Коларевић  / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сале Коларевић: НАРОД КОЈИ НИЈЕ У СТАЊУ ДА САЧУВА СВОЈУ ДЕЦУ, НЕ ТРЕБА НИ ДА ПОСТОЈИ

  1. Свебескорисни рабе Божији Сале: одакле нама срећа да нам ти, такав и такав раб, доносиш поруке да они који незнају да заштите децу не треба да постоје? Свакако мислиш да ћеш својим плакативним “самоунижненијем” подвући своју посебност, па ћеш се спасити, јер си ето скроман.

    текст је ок, слажемо се у свему. али народ који незна да заштити своју децу, а то нису само Срби него 95% света – не треба отписати. Њих треба поучити. Информисати (што ти и чиниш, и то је добро). Али мани се наслова: Грешни Сале говораше, ко незна-нек цркне. Мани се бомбастичних порука, много тога си пропустио (и ја, о да. и докторка ова, и доктор онај). то што смо завирили изнад обода тањира не даје нам за право да се бусамо у груди “Скромни а паметни Ја”.
    Јер изван обода тањира је обод стола, па даљи хоризонти.

    Мани се приче о Џуиш лоби. Ова друга слика ће ” поборнике слободе одлуке о ВЦ” угурати у антисемите, а то нема везе са нашом одлуком како ћемо водити рачуна о свом здрављу.

    не забијај аутоголове. ти што хоће да ти дају шприца једва чекају да опсујеш азиланта. с те две комбинације више ниси неко ко жели да одлучује о свом здрављу, него расиста и екстремиста.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *