Наставак суђења Дудаковићу за злочине над Србима у Крајини: Побити све што се испред вас нађе! (ВИДЕО)

0
злочине, бих

Атиф Дудаковић, Фото Твитер

Суђење некадашњем команданту такозване Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још шеснаесторици припадника и команданата тог корпуса за злочине над српским цивилима и војницима на подручју Крајине, биће настављено данас пред Судом БиХ.

Осим Дудаковића, за злочине против човечности на подручју општина Босански Петровац, Кључ, Босанска Крупа и Сански Мост, те околних села, те прогон и уништавање верских објеката, оптужени су Екрем Дедић, Санел Шабић, Ибрахим Шиљдедић, Сафет Салихагић, Адис Зјакић, Хасан Ружнић, Реџеп Злојић, Самир Солаковић, Фатмир Муратовић, Мухарем Алешевић, Хусеин Балагић, Един Домазет, Ејуб Коњежић, Ибрахим Надаревић и Саид Мујић.

Оптужница их терети за убиство више од 300 Срба, међу којима највише цивила углавном старије животне доби, као и војника који су се предали или били заробљени.

Подсећамо, Атиф Дудаковић је током војних акција наређивао убиства заробљеника и паљење српских села., где су почињени незапамћени злочини над Србима!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Пробој се мора извршити. Побити све што се испред вас нађе. Жао ми је што немате ножевe… одобравам и наређујем да се непријатељ уништи свим средствима. Ножем, бомбом, чакијом, зубима, удавити… све имате право – говорио је он.

Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *