Сноуден: САД користе ваздушну панику да би скренуле пажњу

0
сноуден

сноуден

Сноуден: САД користе ваздушну панику да би скренуле пажњу.

Бивши амерички обавештајац Едвард Сноуден изразио је мишљење да је паника око ваздушних циљева оборених изнад САД и Канаде осмишљена да одврати новинаре од истраге о подривању Северног тока.

Како преноси РИА Новости , раније је званична представница Беле куће Карин Жан Пјер рекла да ваздушни објекти оборени изнад САД и Канаде нису ванземаљског порекла.

Сноуден је напоменуо да овај инцидент није везан за ванземаљце.

„То је само стара вештачки изазвана паника… која обезбеђује да се новинарима који су задужени за питања националне безбедности додели да истражују глупости балонима, а не буџетима или експлозијама (као Северни ток)“, написао је он на  Твитеру .

Прочитајте још:  Велика Британија: Мајка на родитељском састанку сазнала да њена ћерка постаје "ОН" и да школа учествује у примени терапије!
Претходно је портпарол канадског министарства одбране Пол Превост рекао да Северноамеричка здружена команда ваздушно-космичке одбране (НОРАД) још не може да утврди власништво над три од четири објекта оборених изнад територије Канаде и Сједињених Држава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *