Еуропа на грани: Од амбасаде Украјине до Драгутина, све русофоб до русофоба!

0

(фото:РуСербиа.цом)

Еуропа на грани: Од амбасаде Украјине до Драгутина, све русофоб до русофоба!

Кај бум сте нервозни, дечки! Кај бум вам неко скаче по глави, па грајете ли, грајете! Кај бум сте се окомили на Сербе и Русе, кај бум вам је нешти криво и кај бум бисте ли се мало средили?

Данас су украјинска амабасада и Драгутин Паповић, посланик ДПС-а, са разних адреса издали заједничко саопштење. Нема да се пјевају руске пјесме, читају руске књиге и вијоре руске и српске заставе! Нема да се спомиње Косово као срце Србије, јер за Драгутина од ДПС-а то је фашистичка парола! По његовом тестаменту жеља Србије и Срба да задрже Космет у оквиру својих граница је агресивна и неофашистичка политика! За Драгутина када скинеш гаће и све позовеш на изволте је проевропско понашање и хвале виједан патриотски чин! Када те сви онако спреда и од позади и то дан и ноћ онда његујеш проевропске вриједности, модеран си тип и дичиш се са тим. За Драгутина од ДПС-а одбрана Косова је заправо неочетничка идеологија булајевићевског типа са примјесама кардељевштине и доланштине! По Драгутину када Срби бране Косово онда не знају шта раде, заправо кољу гдје и кога стигну и томе се мора стати на пут!

Прочитајте још:  Европаска солидарност са Украјином: У парламенту украјинска застава поливена водом и изнета напоље
Наљутио је Драгутина и недаван скуп на Саставцима гдје су се вијориле руске и српске заставе и гдје се појавило фамозно латинично слово „Z“. ( Не знам како ми је то промакло, па не одох да видим шта је тамо било) Када га је видио Драгутину су скоро очи испале и само што није потегао маузер. Гдје то у сред Подгорице, коме је то наум пало, када је то слово „Z“ равно нацистичкој свастици, конта Драгутин и оштри перо за наставак приче! Све би то Драгутин у затвор, напунио би све мојковачке непостојеће тамнице и резервисао унапријед спаваоне за све оне који се ових дана усуде да бране Русе и Србе! Не дај Боже да је ДПС на власти! Отварао би се нови Алкатраз на Грможуру и био би мали да прими све које би ДПС тамо послао!

Мајке ми овај Драгутин мора да пије нешто јаче и превише чита сабрана и несабрана Титова дјела и Мошине посланице. Понавља градиво из те литаратуре ево већ подуже и даље не одмиче. Забетонирао се у Кумровцу и Јајцу и ни макац! Дај, Драгутине, отвори очи и прелистај мало неку другу литаратуру! Куда ћеш са Титовом и Мошином литаратуром у Европу, човјече божји! Па, тамо су комунисте прогласили диктаторима и злочинцима, а ти их овдје величаш као да су ти од дједа остали! Још и каже да у Русији влада фашизам, док у ЕУ, односно у срцу Њемачке, цвјета слобода! Буди Бог са нама!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А и из амбасаде Украјине јотују на крилима Драгутина! Иако су у Црној Гори забрањени руски медији, а домаћи портали, штампа и ТВ вергла до бесвијести бриселске догме и русофобне аксиоме, њима је криво што у Будви није одржан концерт украјинско-бјелоруске групе! Дакле, не може руско ни на милиметар, али може њихово на сред среде цетињске штрафте! И још кажу да је то демократија и упозоравају надлежне у Црној Гори да је забрана концерта црвена лампица за овдашње властодршце и да гледају шта да раде и како да их штите! Што се тиче Руса, по амбасади Украјине, треба их истјерати из соба и хотела и директно населити у дурмиторске и ловћенске пећине. Ваљда тамо схвате да и Руси морају бити русофобни, јер у супротном и нијесу Руси, него словенски фашисти! У тој групу су и Срби, па нека и они виде шта ће и са киме ће!

Прочитајте још:  Звезда Трећег рајха и совјетска шпијунка
Их, шта би да може радио Драгутин уз асистенцију амбасаде Украјине. Зоре не бисмо видјели и док си рекао кекс били бисмо у Спужу и иза решетека играли казачок, моравац и оро. Уколико би нам и тамо то дозволили!

Демократија по драгутински и украјински, него што!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *