Сукоб Чеде и СНС адвоката: Извршитељи заказали ПОПИС ИМОВИНЕ код таште и таста

0

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

Сукоб Чеде и СНС адвоката: Извршитељи заказали ПОПИС ИМОВИНЕ код таште и таста.

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, дао је изјаву полицији због наводних претњи адвокату Немањи Алексићу, где је негирао цео случај.

Међутим, како сазнаје Курир из добообавештених извора, Јовановић адвокату није упутио директне претње већ је преко извршитеља поручио да му пренесу да ће „проћи као прошли пут“.

– Изгледа да је већ раније било неког физичког обрачуна између њих двојице, па је Чедомир извршитељу рекао да му тако пренесе. Њега је звао извршитељ уз обавештење да ће 17. фебруара у 10 сати доћи да попишу ствари, односно да изврше процену због неког случаја/дуга који имају према банци (име банке познато редакцији) из стана његове таште и таста у Земуну, а Јовановић је прво тражио да се то одложи. Речено му је да не може да се одложи јер је реч о извршном поступку, заказан је излазак на терен уз асистенцију полиције. Он се тада изнервирао и запретио да поруче адвокату (који води тај случај, прим. аут.) да ће проћи као прошли пут – прича наш саговорник.

Извршитељ је, додаје, обавестио адвоката Алексића и претње су пријављене полицији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– С обзиром на то да је реч о адвокату, по службеној дужности је обавештен и тужилац који је наложио да се узму изјаве од адвоката Алексића и од Јовановића. Јовановић заиста није приведен, већ му је узета изјава у којој је негирао претње – каже наш саговорник.

Србин.инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *