Чанак

Сепаратиста Чанак (Фото: RTS Printscreen/TwitterPrintscreen/Aleksandar Marton)

Чанак против Ђоковића.

Најбољи српски и светски тенисер Новак Ђоковић и његов отац Срђан певали су, током прославе титуле коју је наш играч освојио на Аустралијан опену, чувену песму ,,Ко то каже, ко то лаже Србија је мала”.

Овакав вид прославе наишао је на негодовање многих којима је певање српских патриотских песама трн у оку, па између осталих и појединим политичарима у Србији.

Појединци на друштвеним мрежама отишли су толико далеко да су навели како су певањем оваквих песама започели ратови деведесетих, у већ познатој мантри антисрпске кампање којом је Србе потребно окривити за сукобе у којима су управо они били највеће жртве и изгубили највише као да су могли да бирају хоће ли се бранити од повампиреног усташтва и других националних екстремизама који су само педесет година раније цветали под патронатом својих нацистичких и фашистичких спонзора, а сада земаља Запада.

Овога пута, бивши председник ЛСВ-а

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ненад Чанак је на друштвеној мрежи Твитер пренео објаву на којој је снимак са весеља Новака Ђоковића, а изнад стоји у најмању руку неумесан коментар описан у претходном пасусу.

Ово није први пут да је Ненад Чанак вређао Новака Ђоковића. Он је нашег играча претходно називао и ,,невакцинисаним магарцем” само зато што је Ђоковић бранио своје право на слободу избора. Али авај, људска права о којима се толико ,,запева” некако оду у други план када се одскаче од наратива који се глобално намеће, а управо они који највише причају о њима, постају присталице присиле и тоталитаризма.

Тако се мањина исфрустрираних доколичара са друштвених мрежа и политичара без легитимитета и упоришта у бирачком телу, нашла да без икаквог смисла и логике доведе у везу ратове деведесетих, песму и вероватно најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића, доказујући још једном да се за антисрпску агенду не бирају средства.

Прочитајте још:  ЧАНАК БРУТАЛНО ПРОЗВАО ШЕШЕЉА: "Силовали су га у зеничком затвору, зато је постао крволок"

Србин који руши западњачки мит о супериорности наспрам следбеника осећаја инфериорности и рајетинске потребе за служењем страном господару. Рад и труд шампиона наспрам јефтине демагогије политиканата. Светска класа наспрам аутошовинизма паланачке малограђанштине.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Чанак против Ђоковића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *