СКАНДАЛОЗНО: ПРЕДСЕДНИК САНУ ГЛЕДА ЛАСЦИВНЕ САДРЖАЈЕ НА СЛУЖБЕНОМ РАЧУНАРУ

2
костић, сану

Афера која прети да уздрма темеље Српске академије наука и уметности (САНУ) ових дана покушава да се прикрије од јавности.

Наиме, администратори информационог система САНУ установили су да се са рачунара који користи Владимир Костић, председник Академије, повремено гледају хомосексуални порнографски садржаји.

Информатичари су покушали на пристојан начин да упозоре свог шефа на наведену девијантну активност, али исти се у више наврата правдао да не зна о чему је реч, као и да претпоставља да му је “неко хаковао” рачунар.

Како нам кажу упућени у актуелне прилике у САНУ, ово је само врх леденог брега, при чему ће се наши читаоци постепено упознавати са свим непочинствима Костића и његових “Сорошоида”.

Националист

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “СКАНДАЛОЗНО: ПРЕДСЕДНИК САНУ ГЛЕДА ЛАСЦИВНЕ САДРЖАЈЕ НА СЛУЖБЕНОМ РАЧУНАРУ

  1. Kakvo cudo sto starkelja gleda lascivne sadrzaje? Pa u komunizmu je kupio diplomu bez dana skole, uostalom, ko i ostali tamo i tu sjede do smrti. To treba rastjerati i dovesti prave naucnike, koji nesto znaju. Ne znam cemu sluze te krepalestine upisane u SANU. Ne znaju sami otici ni do WC-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *