Другосрбијанци не мирују: Драгишић опет шири русофобију

1
драгишић

Зоран Драгишић

Зоран Драгишић, квазианалитичар и другосрбијанска узданица са Факултета за безбедност у Београду опет се огласио са својим антисрпским и антируским ставовима.

Овај пут је за агенцију Танјуг изјавио да је руски наратив у Србији део “хибридног рата против Србије”.

“То је медија бокс који је урадила њихова служба, а који се даље пласира по свету међу десничарским организацијама, политичким покретима које је Русија финансирала”, оценио је Драгишић.

Он је казао да је стратегија Русије дуго била да корумпира политичаре и ствара мрежу агената, у чему је, наводи, нажалост била и веома успешна.

“Србија се налази у горем положају, јер Русија преко Србије покушава да покрене рат на Балкану. За сада смо једном паметном политиком, пре свега председника Александра Вучића и наше дипломатије, те замке избегли, али још није завршено и треба бити веома опрезан”, тврди Драгишић а преноси БН ТВ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овај русофоб и пропали професор је нагласио да постоје они које плаћа Руска Федерација да би ширили руски наратив, али да је већи број оних који га шире из сопственог уверење.

Прочитајте још:  Руски аналитичар: Пети рођендан "Војске Косова" погоршаће тешку ситуацију Александра Вучића
Говорећи о санкцијама према Руској федерацији, Драгишић сматра да Србија треба да их уведе.

Мишљења је да су санкције погрешан концепт, али је, каже, направљен “Магнитски акт” који гађа директно носиоце корупције и санкцијама треба да буду обухваћени они који су одговорни за ово што се дешава и све оно што би спречило руске напоре да у овом рату и даље настављају да убијају.

“Мислим да годину дана каснимо са увођењем санкција и да треба да се прикључимо свим пакетима, због нашег европског пута и наше економске перспективе, али пре свега из моралних разлога”, сматра Драгишић,

Подсетимо, последњих дана русофоби и другосрбијанци и руски и српски у Београду не мирују. Власт на њихове испаде не реагује.

Васељенска/БН ТВ/Танјуг

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Другосрбијанци не мирују: Драгишић опет шири русофобију

  1. Да само овај факултет има овакве стручњаке, то и не би било опасно. Нажалост, некада прави факултети, постали су много гори.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *