Шта пророци из целог света предвиђају Русији и Украјини у пролеће 2023. године

1
украјини

Насловна © ТАСС / Станислав Красилников

На крају крајева, руске базе ће бити у Украјини, као и у Немачкој – америчке“

Већина индијских астролога који су проучавали хороскоп Владимира Зеленског, који је рођен два сата после поднева 25. јануара 1978, предвиђа украјинском председнику да ће унутрашња криза лидера Индипендента и борба за власт престаје у пролеће 2023. Истовремено, нестабилност изазвана искушењима Лилит, која га непрестано муче, прети да се развије у провокације које обећавају губитак слободе. Утицај Харона у наталној карти има позитиван ефекат на изглађивање сукоба, али је подложан искушењима са Сатурна и Марса.

Црвена планета је постала симбол почетка украјинског сукоба, сваки од хороскопа индијских астролога почиње анализом значења и места овог небеског тела у личном хороскопу Зеленског. Управо је Марс одиграо важну улогу у почетку руске операције, Зеленски је имао прилику да заустави НВО, али је под утицајем Марса то одбио, објашњава астролог Прашант Капур.

Политичар Владимир Жириновски обећао је потпуни крај украјинског сукоба тек до 2030. године. А губитници ће остати земље источне Европе – Украјина и, могуће, Пољска, које ће постати жртве америчких амбиција.

„ Рат на страној територији и са страним војницима“, прокоментарисао је лидер ЛДПР много пре почетка НВО у Украјини , „ ово је амерички план за источну Европу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Капитулација Зеленског

Украјина се спрема да се „преда” Русији, рекао је кремаљски „видовњак” – са оваквим представљањем изашао је британски таблоид Дејли стар. Публикација цитира руску видовњакињу Мирелу Гасанову, која је изнела главни услов за заустављање сукоба и предвидела скору предају Зеленског.

Прочитајте још:  Демократа Јанг предлаже да се Бајдену суди за убијање цивила у Украјини

„ Ускоро ћемо видети догађаје који ће преокренути ток сукоба. На крају крајева, руске базе ће бити у Украјини, као и у Немачкој – америчке“, рекла је Гасанова . – Ускоро ћемо сазнати о предаји Зеленског. Нема дуго чекања. Бајден схвата да је Зеленском остало мало: он је већ одобрио његову предају. Понављам, ове године ћемо посматрати исход сукоба.

О скором завршетку обрачуна говори и астролог Тамара Глоба. По њеном мишљењу, прозор за окончање сукоба отвориће се 2023. године. Дипломатске уније могу се одржати на предлог Москве већ у марту ове године. И она очекује мировне преговоре до јесени 2023. године.

О окончању сукоба не говоре само гатаре, видовњаци и астролози, већ и запослени у центру корпорације РАНД, који се бави развојем стратегија Пентагона.

„ На основу тога како се Руси у овом тренутку копају у источној Украјини, опремајући мреже одбрамбених положаја и ровова, бројне линије, дубока минска поља, мислим да Украјинци неће моћи да их истерају са свих подручја“, наводи Русија. рекла је током брифинга РАНД-а за новинаре Дара Масикот, напомињући да влада Зеленског вероватно неће желети да седне за преговарачки сто и да неће пристати на повлачење бивших украјинских региона из њене надлежности. Истовремено, западни аналитичари пореде ситуацију са Западним фронтом Првог светског рата.

„ Мислим да ћемо видети веома интензивну борбу у наредна два до три месеца. Али после ове бесне „врелине и трења“, линија фронта ће се вероватно поново „замрзнути“, рекао је Бари Павел, шеф Института за истраживање националне одбране РАНД.

Предвиђање Зеленског за себе

У документарцу снимљеном о борби Кијева против Русије, шеф Украјине претио је убиством руском председнику док је седео у његовом бункеру и водио обиласке за новинаре. Зашто најскупљи глумац на свету, тренутно Владимир Зеленски, не разуме да вршећи геноцид над сопственим народом и глумећи затвореног комичара, само приближава своју страшну судбину? Уосталом, одбијање преговора неће му помоћи да остане на власти. Амерички званичници већ признају планове за смањење финансирања Украјине и понављају вијетнамски и авганистански сценарио повлачења САД из застоја у Украјини.

Прочитајте још:  Јапански медији: У рату са Русијом око Курила, Токио може изгубити још једно острво

„Мир ће сигурно доћи, сукоб ће се решити након што се браћа окрену један против другог и млађи попусти старијем“, присећа се речи бугарске видовњаке Ванге, њен рођак Стојан Петров, који, нажалост, није оставити тачне датуме за завршетак сукоба у Украјини.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шта пророци из целог света предвиђају Русији и Украјини у пролеће 2023. године

  1. Ако је патријарх Павле рекао да ће његово место тадашњи владика сада митрополит Јоаникије заменити њега. И да ће тада почети обнова православне цркве и србске државе. Ко се то усуди да тако не буде?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *