Војно-биолошка активност САД и медицински фашизам

0

(Фото: (Фото: pixabay. com))

Војно-биолошка активност САД и медицински фашизам.

Или можда Русија, као одговор на западне претње војним судом у вези са СВО, да одржи свој међународни трибунал?

Дана 30. јануара 2023. године, говорећи на брифингу о анализи докумената у вези са војно-биолошким активностима Сједињених Држава, Игор Анатољевич Кирилов, начелник снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага РФ, рекао је много занимљивости о недавној „пандемији“. Говор генерал-потпуковника Кирилова био је посвећен биолошком оружју и активним активностима САД у области патогена. Али нас пре свега интересује „пандемија“, с обзиром на то да је представник Министарства одбране прогласио намерну природу ове појаве.

Прочитајте још:  Пољска признаје ефикасност руских корака да стабилизује своје финансијско тржиште
Генерал Кирилов подсетио је Американце на њихове подвиге – све до епидемије грознице у долини Рифт у Египту 1977-1978. Па ипак, главна тема говора начелника трупа радијационе, хемијске и биолошке заштите била је „пандемија“ новог корона вируса. Генерал је подсетио да се „пандемија“ „развила према сценарију америчких вежби 201“ – тада је „2019. године Универзитет Џонс Хопкинс, уз подршку Фондације Била и Мелинде Гејтс, одржао вежбу Догађаја 201 у Новом Јорк” .

Генерал Кирилов је рекао следеће: „Високи степен спремности америчких произвођача мРНА вакцина поставља питање <…> Чини се да су фармацеутске компаније унапред развиле препарате за вакцине, али нису могле брзо да их изнесу на тржиште због специфичности. вируса, што се касније манифестовало у ниској ефикасности вакцинације и бројним нежељеним реакцијама <…> У самим Сједињеним Државама покренута су бројна истраживања. Теме у вези са подмићивањем запослених на друштвеним мрежама и медијима у медијском извештавању о узроцима нове инфекције корона вирусом дошле су у фокус америчких агенција за спровођење закона. Као и превара и манипулација јавним мњењем у вези са америчким вакцинама против цовида-19 наручили су биотехнолошке и фармацеутске компаније. Да вас подсетим да је лобирање америчке владе за интересе великих фармацеутских компанија устаљена пракса…“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово нису речи суманутог антиваксера, не блогера-теоретичара завере у станиол шеширу, већ званичног представника Министарства одбране Руске Федерације. Из реченог може се закључити следеће:

1. Коронавирус САРС‑ЦоВ‑2 је, супротно забранама Генералног тужилаштва Руске Федерације , вештачки створен патоген.

2. Анти-ЦОВИД вакцине нису само штетне, већ и опасне.

3. Званичним информацијама о ширењу корона вируса, о његовом утицају на људе, о умирању и морталитету, о свим врстама страхота које пуне свет већ две године не може се веровати, јер су ове информације дистрибуиране по налогу Бигпхарме.

А сада да додамо неколико додира скици коју је направио генерал Кириллов.

Дакле, немачки сајт „Репорт24” преноси да се те исте маске за спасавање на брзину спаљују у Немачкој – 17 милиона хируршких маски и маски ФФП2 спаљено је у различитим земљама. Званично истекао. Али како се ковид превара постепено открива, немачке власти, као и пре 80 година, једноставно се ослобађају доказа. На крају крајева , „апсолутно је незамисливо да би пластична влакна могла изгубити своју декларисану функцију за неколико месеци “, пишу новине. Али квалитет ових маски и могуће последице њиховог ношења могу бити разлог за озбиљне оптужбе.„Приликом дисања бројна поцепана микровлакна су падала у плућа принудних корисника. Акумулације таквих влакана су више пута пронађене у плућном ткиву током обдукције. Једном у дубљим деловима плућа, никада неће моћи да напусте људско тело. Оштре ивице могу довести до микротрауме, упале и, дугорочно, рака . Осим тога, маске доводе до недостатка кисеоника са свим последицама које произилазе. И на крају, маске су биле део психичког насиља које су свеприсутно користили организатори „пандемије“.

Московски Комсомолетс , позивајући се на немачке осигураваче, пише о порасту изненадних смрти у Немачкој. Наравно, ово се дешавало и раније. Али ако је до 2020. било 15 људи који су изненада умрли широм земље, сада овај број прелази 100 људи. Скуп података који је објавио КБВ, удружење које представља све лекаре у Немачкој који имају осигурање, показао је алармантан пораст „изненадних смрти“ и „неодређених или неодређених узрока смрти“ од увођења експерименталних ињекција ЦОВИД-19 . Немачки осигуравачи су уверени да су промене везане за вакцинацију.

Прочитајте још:  ОБАМИНИ ЉУДИ РУКОВОДЕ ФЕЈСБУКОМ – ЦЕНЗУРА ЈОШ ВЕЋА
Исто извештава и канадски сајт ЛифеСитеНевс : пораст изненадних смрти у Немачкој дешава се крајем 2020. – почетком 2021. године.

Амерички аналитичар осигурања Џош Стирлинг скреће пажњу на исти образац: што је више „појачивача” у датом региону, то је више смртних случајева.

Др Роберт В. Чендлер објавио је велику студију о паду наталитета у 13 земаља након увођења мРНК „вакцина“ против ЦОВИД-19. У Швајцарској је пад наталитета највећи у последњих 150 година. У три квартала 2022. наталитет у Немачкој је пао за 8,3%. У Аустралији је наталитет пао за 21% од октобра до новембра 2021. и за 63% од новембра до децембра 2021. итд.

Исти извештај објавио је немачки сајт АУФ1 : „Девет месеци након увођења „вакцине“ против ЦОВИД-19, дошло је до наглог пада наталитета у Европи и многим другим земљама. 80% вакцинисаних трудница имало је побачај…”

Агенција за здравствену безбедност Уједињеног Краљевства , у сарадњи са Краљевским колеџом лекара опште праксе и Краљевским колеџом за хитну медицину, признала је да вакцинација против ЦОВИД-19 изазива миокардитис и перикардитис и чак је дала смернице за подршку проналажењу и управљању случајевима. Смернице је одобрило Британско удружење за конгенитално срце. Истина, Агенција за здравствену безбедност не позива на одбијање вакцинације. Што, међутим, није изненађујуће.

Аустралијски телевизијски програм Тодаи извештава да је у првих осам месеци 2022. године више од 10.200 Аустралијанаца умрло од коронарне болести срца, око 17 одсто више него иначе. 96% од 25 милиона људи у Аустралији је вакцинисано 2021.

Америчка војна веб страница Армед Форцес Пресс звони на узбуну : амерички војници умиру у најбољим годинама. Публикација пише да су тврдње о спасеним животима уз помоћ вакцина увелико преувеличане, као и стопе смртности од саме болести. Али од вакцинације људи су заиста озбиљно болесни и умиру. „Било би бескрупулозно да Министарство одбране претпостави “, каже се у чланку, „ да стотине хиљада вакцинисаних војних лица није било под утицајем мРНА вакцине и да нису у опасности од развоја хроничних болести . “

Лажна статистика се помињала још 2020. А данас се све чешће чују открића. Тако је медицински аналитичар ЦНН-а и колумниста Вашингтон поста др Лиана Вен написала да је број умрлих и хоспитализација од ЦОВИД-19 у великој мери преувеличан. Анегдота из 2020. године се показала као стварност: код људи са прострелним ранама или неком тешком болешћу, ПЦР тест често даје позитиван резултат, а онда се ови несрећници евидентирају као мртви од корона вируса.

Професор МИТ- а Рецеф Леви позива на хитну суспензију мРНА вакцина. Професор је снимио видео поруку у којој каже да има 30 година искуства као лекар и истраживач у области анализе података за процену и управљање ризицима, посебно у области здравствених система. Он је сигуран:„У овом тренутку, сви програми вакцинације против ЦОВИД-19 морају се одмах прекинути. Они не испуњавају ниједно од својих оглашених обећања о ефикасности. И, што је још важније, требало би да буду ограничене због огромног броја доказа о невиђеним нивоима штете, укључујући смрт младих људи и деце <…> Добијени резултати снажно подржавају да мРНА вакцине изазивају изненадни срчани застој…”

Прочитајте још:  САНУ, бесмртници и појам политичког
Сајт НатуралНевс објављује изјаву Рајана Кола, америчког патолога, генералног директора и медицинског директора једне од највећих независних лабораторија у Ајдаху, Цоле Диагностицс, о повезаности вакцинације против корона вируса са растом рака. О томе се такође разговарало још 2020. Кол уверава да ће следећа епидемија бити епидемија рака. Подаци које је прикупио показују да вакцине уништавају имуни систем: „Цијена, појачивач који још увек саветују људима да добију, је шик протеин који је токсичан за људско тело. Он изазива исту болест као и вирус и предиспонира људе на аутоимуне нападе и ризик од рака у кратком року.”. Када је Кол указао на везу између вакцина и рака, почео је да добија писма од онколога у којима су рекли да „виде да су најчуднији типови рака и карциноми који су се раније могли контролисати и лечити како се распламсавају као шумски пожар, прелазећи у стадијум 2, стадијум 3, фаза 4, одједном . ”

У Јапану је крајем 2022. године одржана конференција за новинаре посвећена смрти од вакцинације. Истовремено, почасни професор Универзитета у Кјоту, др Масанори Фукушима , рекао је: „С обзиром на широк спектар нежељених ефеката, милијарде живота на крају могу бити у опасности <…> Трошите трилионе јена на увоз и подстицање становништва [овај] <…> стручним часописима, испливао је неспоразум и сада је постало јасно колико је то опасно . Конференција је организована како би рођаци жртава вакцинације, као и жртве дискриминације, испричали своје приче. Након ове конференције, у Јапану је почела истрага смртних случајева повезаних са вакцином.

Професор Масанака Нагао са Медицинског факултета Универзитета у Хирошими, који је прегледао тела мртвих, рекао је да је „телесна температура лешева била веома висока када је полиција обавила обдукцију <…> Телесна температура је била необично висока, јер на пример, 33 или 34 степена Целзијуса” . Други који су умрли имали су неуобичајено високу телесну температуру у тренутку смрти: „Телесна температура им је била виша од нормалне, више од 40 степени Целзијуса“. Професор Нагао и његове колеге су открили озбиљне промене “у генетском саставу имуног система вакцинисаних” и закључили да вакцина изазива нарушавање имуног система, што, пак, доводи до тоталне упале, због чега расте температура. . Други истраживач, професор Шигетоши Сано са Медицинског факултета Универзитета Кочи, говорио је о открићу шиљастих протеина. „Функција шиљастих протеина да изазивају нежељене реакције је стварање крвних угрушака “, објаснио је професор Сано. „ Што је још горе, шик протеини такође могу локално изазвати упалу . “ Шигетоши Сано је рекао оно што су „мрачници“ свих земаља узвикивали још 2020:„Не знам да ли треба ово да кажем, али је утврђено да ће вакцинисани људи имати већу вероватноћу да се заразе коронавирусом него невакцинисани људи .

Међутим, „антиваксери” сада нису криви што нису вакцинисани. И да су недовољно гласно викали о опасностима учешћа у медицинским експериментима. Америчка веб страница ИКфи објавила је веома љути чланак о подлости „анти-ваксера“: „Док се свет бори да се помири са разорним последицама пандемије ЦОВИД-19, једно питање које се и даље поставља је зашто невакцинисани нису учинили више да нас упозоре на потенцијалну опасност од ињекција . ” По свему судећи, сада невакцинисани морају да моле вакцинисане за опроштај, јер је крв вакцинисаних на рукама невакцинисаних…

Овај преглед се може наставити дуго времена. Тајна постаје јасна, а последице геноцида од вакцине се не могу сакрити. Или можда Русија, као одговор на западне претње војним судовима у вези са СВО, да одржи свој међународни трибунал, разоткривајући медицинске експерименте и експерименте на људима? Постоји преседан у историји. А Русија би нашла подршку у целом свету.

Светлана Замљелова/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *