Ђукановић у Рожајама окупљеним муслиманима поручио: Чувајте се оних који нису признали геноцид у Сребреници!

1
ђукановић

Мило Ђукановић (Фото: Принтскрин)

Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић започео је своју изборну кампању са старим поделама и изливима мржње према Србији.

Он је окупљеним муслиманима у Рожајама поручио да је Црна Гора грађанска држава и да се онима који не поштују принципе црногорске нације не може веровати. При том алудирајући на српске партије и додао:

Чувајте се оних који нису признали геноцид у Сребреници!

Аналитичар Игор Дамјановић ове изјаве коментарише тако што каже да су оне очигледан доказ пољуљаног рејтинга актуелног председник и да на тај начин покушава да се додвори муслиманима.

Он такође подсећа  да када су се десили трагични догађаји у Сребреници Ђукановић је не само заступао дијаметрално супротан наратив, већ је и према релевантним сведочењима активније помагао војску Републике Српске од Слободана Милошевића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ђукановић у Рожајама окупљеним муслиманима поручио: Чувајте се оних који нису признали геноцид у Сребреници!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *