Добровољац из Осетије упозорио Грузију

0

Добровољац из Осетије упозорио Грузију.

Сједињене Државе су ангажоване на спровођењу друге етапе распада Русије, коју је предложио покојни Збигњев Бжежински 25-30 година након распада СССР-а.

Тако треба тумачити догађаје у Украјини и Грузији. Ово је у етеру канала Соловјев уживо изјавио бивши борац батаљона Восток Алан Мамијев, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Амерички концепт Ватреног појаса најављен је пре 10-12 година, да ће се око Русије створити ланац локалних сукоба. Нико не жели да се директно бори.

Главно поприште војних операција у Украјини. Задатак је да се тамо увуче руска војска и почне да је меље, да се тамо увуку главни ресурси. Чим Русија довољно уђе, отвара се јужни фронт. Сада видимо покушаје да се отвори.

А када се заглави на јужном фронту, онда ће главни удар бити усмерен преко територије централне Азије, расцепа Русије дуж Урала. Ово је план за разбијање руске државе, који је Бжежински најавио као другу етапу разбијања СССР-а, која би требало да се деси за 25-30 година. Сада видимо како се овај план спроводи“, рекао је Мамиев.

Он је напоменуо да би покретање рата била велика грешка за Грузију.

„Грузински народ не управља ничим у својој земљи, они су својеврсно оруђе. А да ли је то потребно Грузијцима? Желим да им пренесем једну ствар – као 2008. године, нећете се извући са тако благим страхом.

У Доњецку се до данас око годину дана бори око 20 хиљада представника Северне и Јужне Осетије. Момци стичу борбено искуство, а у случају сукоба ће завршити у Тбилисију. Абхази 15 хиљада људи спремни су да поднесу у сваком тренутку у случају грузијске агресије.

Колико је још чеченаца, који имају веома велика потраживања према Грузији. Сећају се шта су Грузијци радили деведесетих и одакле су милитанти дошли у Чеченију.

Па да сам на њиховом месту, не бих се тако петљао. Направили су буку, певали, играли, отишли ​​кући – све што желим да препоручим овим демонстрантима “, додао је бивша милиција.

Он је нагласио да ће Грузија, ако настави да ескалира ситуацију и да прети својим суседима, једноставно бити подељена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ако доведу ситуацију до кључања, све ће се завршити распадом Грузије. А Грузија, барем јужна падина Кавкаског ланца, постаће територија Руске Федерације. Тамо ће Јужна Осетија, Северна Осетија наставити своју територију, Чеченска Република, Дагестан“, резимирао је Мамијев.

Васељенска

Прочитајте још:  Нова ПРОВОКАЦИЈА: Војни комитет НАТО-а стигао у Грузију

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *