САНУ: Највише боли издаја Василија Крестића!

2
крестић, нато

Василије Крестић (Фото: ИН4С/ Printscreen)

Ових дана пажњу домаће и регионалне јавности окупира тема предстојећих избора у САНУ.

Ти избори су од веома важног значаја, с обзиром у каквој ситуацији се налази наш народ, у временима која су пуна изазова, али и претњи које су усмерене не само према Србији, већ и српском народу у читавом региону.

Наш портал је континуирано извештавао о злоупотребама одлазећег председника САНУ Владимира Kостића и његовог “хибрида” академика Зорана Kнежевића, који је кандидат за новог председника Академије, под плаштом оне народне изреке “сјаши Kурта да узјаше Мурта”.

Међутим, у сенку њиховог деструктивног деловања, подвукао се академик Василије Kрестић, који ових дана интензивно позива друге академике и лобира код њих да подрже либерално сорошевску линију у оквиру САНУ, “продајући веру за вечеру” страном фактору.Kрестић је до те мере одмакао у одбојности према свему што има префикс национално и патриотски, да су други академици САНУ у шоку због овакве драстичне трансформације Kрестића.

Питамо се чиме је Kрестић овако уцењен да с пуно ентузијазма и енергично делује у спровођењу антисрпске политике у оквиру наше најеминентније научне институције, односно да ли је у питању новац, компромитујући материјал или нешто треће.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Националист / Глас Јавности

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “САНУ: Највише боли издаја Василија Крестића!

  1. Odrastao intelektualac i naucnik se ne menja preko noci.Mora da postoji jak razlog zasto je doslo do promene kod coveka.Kakav god da je razlog ili uzrok, na njega se vise ne moze racunati jer su Srbija i njeni nacionalni interesi iznad svega i vazniji od svakoga ponaosob.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *