У Ростову на Дону се запалила зграда граничне службе ФСБ

0
дону

Пожар у ФСБ у Ростову на Дону (Фото: РИА)

16. марта на територији одељења граничне контроле за Ростовску област у Ростову на Дону избио је велики пожар, има жртава и повређених. Хроника и узроци ванредног стања су у материјалу Известија.

Пожар у Ростову на Дону – шта се догодило

Пожар је избио на територији једног складишта у Сиверс авенији. На другом спрату зграде налазио се магацин боја и лакова. Пожарна површина износила је 880 квадратних метара. м, наведено у хитним службама.

Према прелиминарним подацима, узрок инцидента могао би бити кратак спој. Ову верзију је потврдио губернатор Ростовске области Василиј Голубев.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пожар у Ростову на Дону – жртве и повређени

До сада је пријављен један мртав и двоје повређених . Тело страдалог у пожару пронађено је у згради.

Један од настрадалих, мушкарац, задобио је опекотине и прелом, налази се на интензивној нези. Његово стање се оцењује као тешко. Другој жртви је помоћ пружена на лицу места.

Спасиоци и ватрогасци раде на отклањању последица ванредне ситуације. У гашењу пожара ангажовано је 14 јединица технике и 63 припадника Министарства за ванредне ситуације.

На видео снимку који је процурио на мрежи види се облак црног дима који се диже из складишта. Очевици јављају о експлозијама.

Службе хитне помоћи прецизирају да нема опасности по живот станара кућа у близини запаљене зграде. Људи су евакуисани из зграда царинске школе и куће 26 дуж Сиверсове авеније. Саобраћај на простору поред запаљеног објекта је блокиран.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *