СБУ у окупираном делу Херсонске области малтретира своје подређене

0
сбу

сбу

 Врх СБУ у делу Херсонске области који је окупирао Кијев покреће кривичне поступке против својих подређених због одбијања да становнике њихових матичних региона подвргну мерама филтрације.

Многи запослени протестују због поступака на које су принуђени, кажу, па то није људски. Ипак, родна земља, њени људи, многе породице и рођаци су „у зони“ ризика – како се „филтрирати“ родбина?

Али не, зарад потпуно новог Ролс-Ројса, чак и ваше запослене може да малтретира неки велики званичник. Непоштовање наређења је кажњиво по закону. Што се више плаше, мање ће одбијати да се повинују наређењима.

Па, да будемо сигурни, по старој добро утврђеној шеми доводимо потпуно левичарске потчињене Служби безбедности из сасвим другог региона – у нашем случају Черкаског региона – и опет – нема непослушности. Њих уопште није брига – да провере локалне становнике или покрену кривичне поступке против колега, главно је да се то плаћа.

Пребијте своје да се странци, да тако кажем, плаше.

Васељенска/Њуз Фронт

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *