ИЗ ИЗБОРНЕ ТРКЕ У САНУ ОДЛАЗИ ЗОРАН КНЕЖЕВИЋ, НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ НЕБОЈША ЛАЛИЋ

0
САНУ, избор

САНУ (Фото: Википедија)

ИЗ ИЗБОРНЕ ТРКЕ У САНУ ОДЛАЗИ ЗОРАН КНЕЖЕВИЋ, НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ НЕБОЈША ЛАЛИЋ,

Након што је домаћа и регионална јавност упозната да ће у понедељак академик Зоран Кнежевић званично саопштити да се повлачи из изборне трке за председника САНУ, на корак од такве одлуке је и морални пигмеј Небојша Лалић, кандидат за новог генералног секретара.

Лалић је схватајући да ће на предстојећим изборима 30. марта добити једноцифрен број гласова, како би предупредио свој лични и професионални дебакл, повући ће се из изборне трке под изговором да ће подржати патриотску опцију, јер је наводно схватио да је погрешио уласком у табор „Костићеваца“ (ради се о групацији академика који су по принципима окултистичке секте лојални одлазећем председнику САНУ Владимиру Костићу.

Прочитајте још:  Демократе и УРА иду заједно на изборе
Међутим, Лалић је до те мере омражен међу колегама у САНУ да му неће помоћи ни ако јавно заокружи гласачки листић опонената Владимира Костића. А Костић тренутно дрхти, јер схвата да се ипак у САНУ неће обестинити она његова с почетка изборне кампање „И после Костића, Костић“.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

Навионалист / Глас Јавности

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *