Вежбе Србије и НАТО-а повезане са жељом Београда да се интегрише са Западом

0

Вежбе Србије и НАТО-а повезане са жељом Београда да се интегрише са Западом.

Прочитајте још:  Лукашенко: Белоруска опозиција западним новцем спрема инвазију на Белорусију
Србија је ишла на заједничке војне вежбе са земљама НАТО-а, јер жели да се интегрише са Западом. Ово је у интервјуу за Лајф изјавио политиколог, експерт Међународног института за хуманитарне и политичке студије Владимир Брутер.

„Она (Србија. – прибл . Живот ) иде на ове вежбе, јер неће ни на који начин, у принципу, по сваку цену да одбије интеграцију на Запад. Изјаве [да земљу не занима западни пут развој] су увек само речи. Од самог почетка нисам веровао ниједној изјави, не верујем ни сада. Нисам веровао ни пре него што су изговорене, генерално (председник Србије ) Вучић није особа која може имајте поверења“,  нагласио је он.

Истовремено, сматра експерт, Србија сада неће у НАТО и неће уводити санкције Русији. Осим тога, Брутер је уверен да ће Запад „исцедити” признање Косова из Београда.

“Срби неће одбити нити пристати, такорећи, и предаће ситуацију у деловима. Предаће, и обавезно, али у деловима. мало”, закључио је он .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *